Strenge. Aktuell. Ekte. Relasjons.

Bli en akkreditert veileder og en ekspert i coaching veiledning. Gjør en forskjell for din praksis i dag.

Den Postgraduate Diploma i organisasjons tilsyn * har oppnådd AMK tilsyn Training Quality Award, sammen med bare en håndfull andre tilsyn programleverandører.

Mens coaching handler om deg som person, utforsker tilsyn natur ditt forhold til folk du trener og din utvikle praksis.

Tilsyn er et viktig bidrag til faglig utvikling og kvalitetssikring av konsulenter og utøvende trenere. Det kan være en viktig faktor i markedet og er stadig mer sentral i mange formelle rådgivning og coaching kvalifikasjoner.

Om programmet

Denne 14-måneders Deltidsstudiet er utviklet av erfarne utøvere som har en kombinasjon av tilsyn, forskning, psykologisk og organisasjonsutvikling (OD) erfaring.

Kvalifiseringen vil gi deg kompetanse, troverdighet og tillit til å tilby en ny tjeneste til kundene dine. Den er utformet for å bygge din status som senior utøver og veileder for trenere og konsulenter.

Rettet mot erfarne OD konsulenter og utøvende trenere, er dette en mulighet til å bli overvåket på alle aspekter av ditt arbeid, individuelt og som en del av en gruppe av like erfarne trenere. Du vil lære å veilede andre konsulenter og trenere effektivt. Som med alle Ashridge coaching programmer, tar dette programmet et relasjonelt perspektiv. Det utvikler din teoretiske kunnskaper om psykologiske fundamentet for tilsyn og deres kritisk vurdering av tilsyn modeller og teorier.

Programmet er en naturlig oppfølging på fra Masters i Executive Coaching og Masters i organisatorisk endring.

Det er strukturert rundt tre moduler. De to første er basert på en serie av seks intensive workshops, spredt over 14 måneder - à to dager. Den tredje er den godkjenning modulen.

Ashridge tilnærming til tilsyn

Den Ashridge perspektiv på coaching og rådgivning tilsyn har vært gjenstand for en rekke artikler og publikasjoner. Vi kjører også Coaching veiledninger som enten er en del av kvalifiseringen eller kan kjøpes enkeltvis.

Ashridge ser tilsyn som et viktig kvalitetssikringsprosess for trenere og konsulenter. Det sikrer at kunden drar nytte av en profesjonell konsulent som er utstyrt med den innsikt og personlig oppfinnsomhet for å gjøre en forskjell.

Vi tror at kraften og effektiviteten av tilsyn stammer fra muligheten for ny gransking og friske perspektiver.

Vi tar en bredt relasjonelt perspektiv på veiledning, basert på personlig erfaring med effektiv coaching og temaer og problemstillinger i kjernen av prosessen.

Dette er basert på følgende kjerneprinsipper:

 • Mennesker er dypt motivert for å være i relasjoner med andre, slik at en del av det vi (konsulent og veileder) håper å få fra dette forholdet er å gjenta våre tidligere relasjonelle mønstre og gjennom bevisstgjøring av disse, skape bedre mønstre både i og utenfor coaching rom
 • Alt innhold av tilsyn kan bli sett på som relasjonell, dvs. supervisees er kontinuerlig, selv om ubevisst, knytte relasjoner andre steder (reelle og innbilte) til denne
 • Denne veiledningsforholdet er verdt utforsker stadig på grunn av den rike lære den kan tilby
 • Den supervisee opplevelse av veiledningsforholdet er verdt styrke.

Fordeler for deg

Hvis du kjører din egen rådgivning praksis, vil du være fordeler ved å:

 • Å kunne tilby veiledning samt finstemt coaching ferdigheter til enkeltpersoner og organisasjoner
 • Å ha Ashridge akkreditering kvalitetsstempel for å gi kundene den ekstra tryggheten som du kan tilby høyt nivå tilsyn
 • Etter å ha mer tillit til dine evner og være i stand til å presentere ny kunnskap og ferdigheter i det daglige arbeidet.

Hvis du jobber for en organisasjon, vil det ha nytte av:

 • De nye praksiser som du kan dele med kolleger og / eller organisasjonens kunder
 • Din tilsynsarbeidet - en nyttig faktor for næringslivet
 • Lagt troverdighet takket være din Ashridge akkreditering
 • Din økt selvbevissthet, kunnskap og nettverk kan gjøre deg til en kandidat for senior nivå stillinger i organisasjonen.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
14 måneder
Deltid
Pris
10,900 GBP
Deadline