Read the Official Description

Automotive Technology

Associate in Applied Science

  • Karrierevei : Engineering, Manufacturing and Industrial Technology
  • Karriere Cluster: Transport, Distribusjon og logistikk

MERK: Dette programmet er sertifisert av National Institute for Automotive Excellence for ASE Master Technician sertifisering. Fysiske personer som ASE-sertifiseringer, bør kontakte et program rådgiver for fritak fra enkelte AUTO klasser.

Denne læreplanen forbereder studentene for arbeid som en automotive servicetekniker i ulike sammenhenger som for eksempel bil forhandlere, uavhengig servicetilbud, franchise reparasjon fasiliteter og spesialforretninger. Lønn områder varierer avhengig av type stilling oppnås, felt av valg og geografisk område.

Studenter interessert i å forfølge en bachelorgrad gjennom Ferris State University eller andre fire års institusjoner bør kontakte deres programrådgiver for detaljer. For ytterligere informasjon om Ferris State University bachelorutdanningene kontakte Ferris State University koordinator.

sertifisering

  • Studentene forberede mekaniker sertifisering på ulike punkter i læreplanen. Vennligst se programmet rådgiver for sertifiseringsspesifikasjoner.

Forutsetninger

  • Studentene må demonstrere proficiencies i matematikk, lesing, engelsk og grunnleggende IKT basert på SMC kartleggingsprøver, ACT eller SAT score, eller ved å ta de anbefalte kurs.
  • Noen av kursene i denne læreplanen har spesielle forutsetninger som kanskje ikke er oppført som en del av graden krav. Disse er beskrevet i emnebeskrivelsene.
  • ACE Testing, som gir studentene kreditt for demonstrasjon av ferdighetsmesterskap, er også tilgjengelig på Testsenteret for en rekke kurs.

Generelle utdanningskrav

  • De generelle utdanning kurs oppført for denne graden krever en C (2,0) eller bedre for oppgradering. Se “generelle utdanningskrav” for mer informasjon og en fullstendig liste over alle allmennutdanning kurs.
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Southwestern Michigan College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 semestre
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato