Nyt din fremtid

Karriere innen hagebruk er like forskjellige som plantene vi jobber med! Våre programmer kan lære deg å pleie frøplanter, dyrke mat, utforme landskap, lage blomstermesterverk og konstruere hardscapes. Studentene har mulighet til å begynne i kortsiktige sertifikatprogrammer eller starte med en tilknyttet grad og overføre til en fireårig institusjon. Læreplanen fokuserer på praktisk læring for å forberede deg på din fremtidige karriere.


Landskapsutforming

Landskap og urban hagebruk fokuserer på design og installasjon av hardscapes og plantemateriale for å skape vakre utendørsarealer for kommersielle og boligprosjekter. Programmet utvikler studenters landskapsbygging ferdigheter sammen med plante dyrking og vedlikehold ferdigheter. Lær mer om karrieremuligheter.


Plante frøene

Elsker du å leke i smuss og ser på arbeidet ditt, vokser? Du vil elske å ta hagebruksklasser på vår Prairie Gardens Plant Lab og voksende produsere i vår bærekraftige hage. Grønn tommel ikke nødvendig. Studentene lærer hele livssyklusen av planteproduksjonen; plante seedlings i Greenhouse og nærme dem til voksen alder, deretter selge dem til spennende kunder på vårt årlige plantesalg. Planteidentifikasjon, skadedyr og sykdomskontroll og beskjæringsteknikker blir undervist i dette praktiske, karrierefokuserte programmet. Lær mer om karriere innen hagebruk.


Floral design

Du tar med din kunstneriske stil og kjærlighet til planter, og vi gir plantematerialene som du kan lage dine blomstermesterverk. Studentene lærer elementene i å skape attraktive blomsterarrangementer, inkludert kranser, buketter, corsager og centerpieces. Nyutdannede vil være velbevandret i kostnadsberegning, bow-tying og spesialitetsteknikker slik at de kan gå rett på jobb!

Landskapsdesign, konstruksjon og ledelse utarbeider studenter for ulike karrierer i landskapsindustrien. Studentene vil lære de nyeste standardene og teknikkene i utformingen av landskapsprosjekter for bolig og kommersielle applikasjoner og praktiske metoder for å bygge og vedlikeholde disse prosjektene. Våre nyutdannede er ansatt i landskapsbedrifter, torv- og hagesentre, parkområder og idrettsanlegg, mange andre gartnerier / landskapsrelaterte virksomheter.


Hagebrukskurs

 • HRT 114 Introduksjon til Turfgrass Management
 • HRT 116 Introduksjon til landskapsdesign
 • HRT 118 Horticulture Equipment Operation
 • HRT 119 Landskapsbygging og vedlikehold
 • HRT 211 Pest Management og Beskjæring Prinsipper
 • HRT 253 Urteplanter
 • HRT 254 Woody Ornamentals
 • HRT 255 landskaps grafisk design
 • HRT 256 Landskapsplanteringsdesign
 • HRT 257 Horticulture Business Management
 • HRT 270 Drivhusavlinger Produksjon


Parkland College tilbyr mer enn 100 Associates Degree og Certificate-programmer, og er kjent for sine små klassestørrelser, toppmoderne fasiliteter, inkludert læringsmiljø og personable fakultet. Parkland har den største internasjonale studentkroppen til enhver 2-årig høyskole i delstaten Illinois, med over 300 studenter som representerer mer enn 40 land.

Associate Degree tilbyr en ideell og billig døråpning for internasjonale studenter som ønsker å gå inn i det amerikanske utdanningssystemet. Etter å ha jobbet for å perfeksjonere sine engelskspråklige ferdigheter gjennom det engelskspråklige (ESL) -programmet eller tjente to årsverdi av overførbare studiepoeng, overfører mange av Parklands internasjonale studenter deretter videre til 4-årige universiteter (2 2) over hele USA Stater, hvor de fortsetter sine utdanninger, tjener Baccalaureate og uteksaminere grader.

Parkland College fakultet er godt vant til utfordringene som internasjonale studenter har erfaring med å håndtere dem. Parkland forsøker å styrke global bevissthet og multikulturalisme gjennom utdanning og fakultet velkommen perspektivet brakt av internasjonale studenter i sine klasser.


Hvorfor velge Parkland College :

 • Små klassestørrelser og personlig tilpasset utdanning
 • Intensiv engelsk som et annet språk (ESL) -program for ikke-engelsktalende
 • Fullfør to år og overfør studiepoeng til et 4-årig universitet
 • I samme by som University of Illinois, et toppforskningsuniversitet
 • Rundt ½ den årlige kostnaden for 4-årige universiteter
 • En mangfoldig internasjonal studentbefolkning, mer enn 300 internasjonale studenter
 • Fakultetet fokuserer på global bevissthet og multikulturalisme
 • Skille seg ut!

13551_Campus_3.jpg
13552_Campus.jpg13556_Garden.jpg
13558_Gym.jpg
13559_Union.jpg

Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurs fra Parkland College »

Sist oppdatert April 8, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
24,730 USD
$ 24.730 USD akademisk år.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato