Read the Official Description

Administrative Office Management er en knytte grad program som forbereder elevene til å anta posisjoner som kontor ledere, veiledere, eller som assistenter til toppledere.

I løpet av det første året av programmet, vil studenten utvikle ferdigheter for entry-level kontor sysselsetting. Første årsklasser understreke teknologi, korrekturlesing og redigering, dokument formatering, filing, maskin transkripsjon, menneskelige relasjoner, og datastyrt 10-tasten. Teknologien vil spille en stor rolle i den forventede 9 prosent økning i administrative støttefunksjoner yrker mellom 2006 og 2016. Derfor programmet understreker også tekstbehandling, regneark, database og presentasjon grafikk ferdigheter ved hjelp av et Windows-operativsystem.

I løpet av det andre året, vil studentene utvikle administrative ferdigheter som er nødvendige for å delta som en del av ledergruppen. Kontor ledelse personell bistå i planlegging, organisering og styring av informasjonsvirksomhet og i å lede eller styre folk til å oppnå målene i organisasjonen. De kan håndtere et bredt spekter av daglige ansvar blant annet tilsyn av støttetjenester. I siste semester av programmet, skal studentene fullføre en gjennomgang kurs for å forberede dem for Certified Professional Secretary eksamen.

witcc105

relaterte yrker

  • Sekretær og administrativ assistent, Unntatt juridisk, medisinsk, og direktør
  • Document Management Specialist
  • Sjefssekretær og utøvende Administrative Assistant
  • Resepsjonist og informasjon Clerk
  • Første linje Supervisor av Office og administrativ støtte Workers
  • Kontorfullmektig, General
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Western Iowa Tech Community College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
11,375 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato