Read the Official Description

The Band Instrument Repair Program ved WITCC er den eldste av sitt slag i USA og fokuserer på reparasjon og restaurering av treblåseinstrumenter og messinginstrumenter. Programmet er en hands-on kurset.

Studentene vil reparere instrumenter som tilhører musikkforretninger og private musikere i vår velutstyrte lab. I Band Instrument Repair program, studentene utvikle jobbregistrering ferdigheter i alle områder av bandet instrument reparasjon og restaurering. De blir kjent med de egenskaper, fysiske egenskaper, og problemene med hvert musikkinstrument, samt grunnleggende om å spille hvert instrument.

Arbeidet utføres med verktøy som er unike for handel og andre vanlige verktøy. Studentene lærer å trygt drive en dreiebenk, rasping og scratchbrushing utstyr, lakkering utstyr, og spesielt bulk fjerning utstyr. Teknikker i treblås reparasjon, polstring, justering, metall forming, lodding, rengjøring, polering og lakkering er også utviklet.

Kurset er beregnet for de som har tenkt å bli bandet instrument reparasjon personer. Kurstilbud omfatter selvstudium, feltprosjekter, og / eller andre valgfag. VIKTIG: Det er begrenset innmelding i dette programmet.

witcc107

relaterte yrker

  • Musical Instrument verksted og Tuner
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Western Iowa Tech Community College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
11,375 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato