Read the Official Description

Grafisk Design Programmet gir studentene med kunnskap, ferdigheter og en portefølje som trengs for sysselsetting som en designer. Dette feltet innebærer bruk av spesialisert programvare kombinert med kreativitet, design og problemløsning ferdigheter til å skape visuell kommunikasjon.

Dette programmet fokuserer på å utvikle kreativitet og programvare ferdigheter er nødvendig for å være konkurransedyktig i dette feltet. Det avsluttes med et internship i grafisk design feltet som gjør at studenten å overføre akademiske ferdigheter til et profesjonelt miljø. Studenter og nyutdannede av Grafisk Design Programmet har vunnet en rekke designpriser i den kreative bransjen. Ansettelse av grafiske designere er forventet å vokse som etterspørselen etter grafisk design fortsetter å øke fra annonsører, utgivere og datamaskin design firmaer.

Nyutdannede kan benyttes som grafiske designere i aviser, trykkerier, reklamebyråer, multimedia butikker, webdesign butikker, bedrifter eller ideelle organisasjoner. Om lag 25 prosent av designere er selvstendig næringsdrivende. Mange kurs inkluderer hands-on lab timer med en-til-en hjelp fra instruktørene.

Studiepoeng kan overføre, helt eller delvis, to- og fireårige programmer for videreutdanning i et beslektet felt.

witcc110

relaterte yrker

  • Grafisk Designer
  • Multimedia Artist og Animator
  • Desktop Publisher
  • Webutvikler
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Western Iowa Tech Community College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
12,250 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato