Ettersom bedrifter blir stadig mer avhengige av teknologiske fremskritt hvert år, fortsetter behovet for velutdannede IT-fagfolk å øke. Associerings grad i nettverksstøtte kan bidra til å forberede deg på en vellykket opplærings karriere innen informasjonsteknologi.

Våre bransjesertifiserte instruktører er dedikert til å hjelpe deg med å lykkes både i klasserommet og i din karriere. De jobber en-mot-en med deg for å utvikle dine kreative problemløsende ferdigheter og fokusere på dagens bransjegjenkjenne sertifiseringer, slik at du er forberedt på å slå bakken i din karriere.

I dette programmet får du både ferdighetene og den praktiske erfaring som trengs for å sitte for følgende sertifiseringer:

 • CompTIA A (feilsøk nettverk og sikkerhetsproblemer innen operativsystemer)
 • CompTIA Network (bygge, administrere og beskytte datanettverk)
 • CompTIA Security (grunnleggende cybersecurity sertifisering)
 • Microsoft Certified Solutions Associate - MCSA (design og byggingsteknologiløsninger)

I tillegg til å tjene som et sterkt grunnlag for å forfølge en bachelorgrad i nettverksadministrasjon er denne tilknytters utdanningsprogram designet for å gi deg de ferdighetene og teknikkene som trengs for å ansette som IT-kundespesialist, nettverksspesialist / assistent eller hjelpetekniker.

Din lærerfaring

Kurs i dette programmet har blitt utviklet rundt viktige IT-sertifiseringer som hjelper deg med å utvikle relevante problemløsningskompetanse med et sterkt fundament i datasystemer, maskinvare, nettverk, klient-server-operasjoner og Microsoft Windows Server 2012, sammen med ferdigstillelse av en capstone prosjekt.

 • Utvikle kunnskap og praktiske ferdigheter du trenger for å kunne navigere komplekse nettverk og feilsøke problemer.
 • Lær å administrere og støtte nettverkssystemer virtualisert i Microsoft Windows Server 2012 og cloud computing teknologier.
 • Få ferdigheter i maskinvare, programvare og lokalt nettverk og brednettverksnettverk, grunnleggende og avansert serverkonfigurasjon, serveradministrasjon og sikkerhet.

Studentene kan også inngå den progressive utdanningsbanen på forskjellige punkter; noe som betyr at en student kan ha oppnådd et diplom eller en stipendiat i en annen institusjon og kan overføre til ANU for å fortsette i et voksende antall felt på bachelor- og utdanningsnivå - i høye etterspørselsområder som nettverksstøtte, informasjonsteknologi og bedriftsledelse .

Hvorfor American National University ?

 • Komfort og fleksibilitet - Med dags- og kveldsklasser har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
 • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
 • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
 • Alumni-fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus får du tilgang til våre karriere og opplæringskurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.
Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra American National University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato