Associate Degree i Nettverksadministrasjon

American National University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Associate Degree i Nettverksadministrasjon

American National University

Ettersom bedrifter blir stadig mer avhengige av teknologiske fremskritt hvert år, fortsetter behovet for velutdannede IT-fagfolk å øke. Associerings grad i nettverksstøtte kan bidra til å forberede deg på en vellykket opplærings karriere innen informasjonsteknologi.

Våre bransjesertifiserte instruktører er dedikert til å hjelpe deg med å lykkes både i klasserommet og i din karriere. De jobber en-mot-en med deg for å utvikle dine kreative problemløsende ferdigheter og fokusere på dagens bransjegjenkjenne sertifiseringer, slik at du er forberedt på å slå bakken i din karriere.

I dette programmet får du både ferdighetene og den praktiske erfaring som trengs for å sitte for følgende sertifiseringer:

 • CompTIA A (feilsøk nettverk og sikkerhetsproblemer innen operativsystemer)
 • CompTIA Network (bygge, administrere og beskytte datanettverk)
 • CompTIA Security (grunnleggende cybersecurity sertifisering)
 • Microsoft Certified Solutions Associate - MCSA (design og byggingsteknologiløsninger)

I tillegg til å tjene som et sterkt grunnlag for å forfølge en bachelorgrad i nettverksadministrasjon er denne tilknytters utdanningsprogram designet for å gi deg de ferdighetene og teknikkene som trengs for å ansette som IT-kundespesialist, nettverksspesialist / assistent eller hjelpetekniker.

Din lærerfaring

Kurs i dette programmet har blitt utviklet rundt viktige IT-sertifiseringer som hjelper deg med å utvikle relevante problemløsningskompetanse med et sterkt fundament i datasystemer, maskinvare, nettverk, klient-server-operasjoner og Microsoft Windows Server 2012, sammen med ferdigstillelse av en capstone prosjekt.

 • Utvikle kunnskap og praktiske ferdigheter du trenger for å kunne navigere komplekse nettverk og feilsøke problemer.
 • Lær å administrere og støtte nettverkssystemer virtualisert i Microsoft Windows Server 2012 og cloud computing teknologier.
 • Få ferdigheter i maskinvare, programvare og lokalt nettverk og brednettverksnettverk, grunnleggende og avansert serverkonfigurasjon, serveradministrasjon og sikkerhet.

Studentene kan også inngå den progressive utdanningsbanen på forskjellige punkter; noe som betyr at en student kan ha oppnådd et diplom eller en stipendiat i en annen institusjon og kan overføre til ANU for å fortsette i et voksende antall felt på bachelor- og utdanningsnivå - i høye etterspørselsområder som nettverksstøtte, informasjonsteknologi og bedriftsledelse .

Hvorfor American National University ?

 • Komfort og fleksibilitet - Med dags- og kveldsklasser har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
 • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
 • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
 • Alumni-fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus får du tilgang til våre karriere og opplæringskurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Salem, Virginia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Salem, Virginia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen