Associate Degree in Law (Paralegal Studies)

Southern Cross University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Associate Degree in Law (Paralegal Studies)

Southern Cross University

Studenter som ønsker å åpne dørene til en juridisk karriere bør vurdere denne to-årig utdanning, som ikke bare gir en faglig kvalifisering som en advokatassistent eller conveyancing men også en innrømmelse Pathway å bli advokat.

Associate Degree in Law vil tillate deg å utforske det australske juridiske systemet og kriminelle prosesser, introdusere deg til juridisk forskning og skrive og også utstyre deg med grunnleggende prinsipper i viktige områder av loven.

Denne graden gir deg en fantastisk mulighet til å få en kvalifisering og begynne å jobbe i advokatfirmaet raskt.

Nyutdannede vil kunne jobbe i en rekke sektorer og felt og få erfaring og finansiell stabilitet til å fortsette sine studier og fullføre en lovgrad hvis de velger.

Karrieremuligheter

I juridiske kontorer i de fleste områder av paralegal praksis, med advokater og advokater, statlige juridiske avdelinger, rettshåndhevelsesbyråer, rettshjelpskontorer, rettsadministrasjon, offentlige tiltale og i bedriftssektoren i finans, bank, forsikring og transport.
Dette er en anerkjent pedagogisk kvalifikasjon for en lisensiert transportør i NSW.

Profesjonell anerkjennelse

Associate Degree in Law (Paralegal Studies) , med hovedansvarlig majoritet, gir studentene de akademiske kravene som kreves for å skaffe et conveyancer lisens i NSW og er akkreditert av NSW Fair Trading. For krav til lisens og opplysninger om obligatorisk tilleggsarbeidserfaring som kreves for å aktivere registrering, bør det gjøres henvendelser til NSW Fair Trading.
Vær oppmerksom på at hver australsk stat eller territorium har sin egen lovgivning som regulerer overføringspraksis, unntatt QLD hvor kun kvalifiserte advokater har lov til å delta i formidling.

Profesjonell plassering

Studentene kan foreta frivillig juridisk erfaring og para-profesjonell plassering med juridiske firmaer eller kontorer for å utfylle deres praktiske juridiske ferdigheter og bli kjent med problemene som arbeider for paralegals.

Større studieområder

Dette kurset består av obligatoriske lovenheter og valgfrie enheter. Studentene kan velge å studere en major i Aksje .

Tilleggsinformasjon: Noen valgfrie enheter, når de studeres online, krever at studentene skal delta på workshops på campus.

Vurderingsmetoder

Vurderingsmetodene som brukes i dette kurset, varierer fra enhet til enhet. De kan inkludere forskningsforslag, forskningsoppgaver, rapporter, muntlige og skriftlige presentasjoner, casestudier, online og klasseromtak, og eksamener. Vektingen av vurderingsmerker mellom oppgaver og eksamener varierer også.

Læringsmetoder

Studentene på campus opplever en rekke undervisningsmetoder, inkludert ansikt til ansikt forelesninger og opplæringsprogrammer. Noen enheter tilbyr online aktiviteter, klasser, forhåndsinnspilt og / eller live forelesninger. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Den elektroniske studien muligheten er svært interaktiv og streber for å fremme samarbeid og en følelse av fellesskap. Studentene kan motta online forhåndsinnspilt og / eller levende forelesninger, elektroniske studiemateriell, workshops, online diskusjonsfora og virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Hvis nettstudenter velger å studere følgende valgfag, må de gå på workshops på Lismore eller Gold Coast campus:

  • LAW00057 - Conveyancing Law (en en-dags workshop, vanligvis lørdag eller søndag)
  • LAW00214 - Mekling og tvisteløsning (en to-dagers workshop, vanligvis lørdag og søndag)
  • LAW00216 - Meklingspraksis og -prosedyre (et to-dagers verksted, vanligvis lørdag og søndag)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 2, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 4, 2019
Duration
Varighet
2 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
26,000 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australia - Bilinga, Queensland
Studiestart : Mars 4, 2019
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021
Australia - Lismore, New South Wales
Studiestart : Mars 4, 2019
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021
Dates
Mars 4, 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021
Australia - Lismore, New South Wales
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021