Associate Degree of Business

Southern Cross University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Associate Degree of Business

Southern Cross University

Ønsker du å få en start i virksomheten uten å forplikte seg til en treårig grad? En Associate Degree i Business med SCU College kan hjelpe deg med å ta skrittene til en ny karriere.

Det toårige kurset gir deg grunnlaget for forretningsspråk og organisasjonskommunikasjon, regnskap, markedsføring og forretningsetikk og bærekraft, samt muligheter for å spesialisere seg i ditt område av interesse fra human resource management til digital markedsføring.

Nyutdannede vil ha muligheter til å finne arbeid i et bredt spekter av sektorer og er garantert oppføring og opptil 2 år kreditt til en bachelorgrad i Business, IT eller Tourism and Hospitality Management.

SCU College forstår at elevene har ulike erfaringer og måter å lære på. Høgskolen støtter studentsuksessen og kobler deg til dine jevnaldrende gjennom flere workshops for å hjelpe deg med å utvikle akademiske og studiekompetanse.

SCU College sørger også for at du har maksimal fleksibilitet i studien din - velger å ta klasser online eller på campus eller ved et studieområde i nærheten av deg.

Karrieremuligheter

Nyutdannede kan finne arbeid i para-profesjonelle roller i en rekke innstillinger i privat og offentlig næringsliv på tvers av en rekke bransjer og innen områder som generell næringsliv, markedsføring, ledelse, detaljhandel, turisme og andre forretningstjenester.

Nyutdannede som går videre til en av Pathway Bachelor grader vil få ytterligere spesialisert kunnskap og ferdigheter og være egnet til en rekke karrierer innen bransjen basert på deres studieretning og fokusområder.

Større studieområder

Kurset dekker et bredt spekter av forretningsmessige emner som forretningsspråk og organisasjonskommunikasjon gjennom regnskap, markedsføringsprinsipper, statistikk, økonomisk teori og menneskelige ressurser. Studentene kan også velge å fokusere på et område av interesse for en del av kurset, inkludert regnskap, næringsliv, turisme eller digital virksomhet.

Vurderingsmetoder

Vurderingsoppgaver varierer fra enhet til enhet og kan inkludere essays, rapporter, lyd- eller videopresentasjoner, onlinequizzer, saksanalyser og undersøkelser. Vurderingselementer er i samsvar med læringsutbytte og utformet for å sikre at alle kandidatattributtene blir vurdert gjennom hele kurset. Kravene til utførelse, graderingsstandarder og forfallsdato for vurderingsoppgaver er inkludert i hver enkelthetsinformasjonsveiledning. Studentene mottar rettidig tilbakemelding på deres vurderingsinnlegg.

Læringsmetoder

Studentene på campus opplever en rekke undervisningsmetoder, blant annet forelesninger, opplæringsprogrammer, online aktiviteter og videokoblede eller podcast virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Vårt online studiealternativ er svært interaktivt og streber etter å fremme samarbeid og en følelse av fellesskap. Studentene kan få en kombinasjon av podcast eller videobaserte forelesninger, elektroniske studiemateriell, workshops, online diskusjonsfora og virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 2, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Varighet
2 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
25,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australia - Bilinga, Queensland
Studiestart : Mars 4, 2019
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021
Studiestart : Juli 2, 2019
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Juli 2, 2021
Dates
Mars 4, 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021
Juli 2, 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Juli 2, 2021