Associate Degree of Creative Writing

Southern Cross University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Associate Degree of Creative Writing

Southern Cross University

Hvis du har en historie å fortelle, men ønsker å bygge dine ferdigheter som profesjonell forfatter uten å forplikte seg til en full universitetsgrad, er Associate Degree of Creative Writing kurset for deg.

Dette kurset lar deg studere fra poesi til journalistikk; fra screenwriting til non-fiction og å utvikle innovative, kritiske og redaksjonelle ferdigheter for å forfølge en karriere som forfatter.

Dette programmet er undervist av forfattere fra Northern Rivers arts samfunn og utover. Det gir muligheter for praktisk erfaring med Byron Writers Festival, Bellingen Lesers og Writers Festival og andre litterære arrangementer.

Utmerkede skriveferdigheter er i høy etterspørsel på tvers av ulike yrker, og evnen til å formidle ideer er uvurderlig i enhver sektor.

Kandidater fra Associate Degree of Creative Writing kan også velge å fortsette å studere for et år og fullføre sin Bachelor of Arts.

Karrieremuligheter

Som forfatter av romaner og skript; mat, natur, kunst eller reiseskribent; funksjon journalist; kritiker og anmelder essayist; dikter; redaktør og utgiver; eller forfatter for markedsføring og PR, offentlig tjeneste og kunstrelaterte næringer.

Profesjonell plassering

Det er muligheter for å skrive studenter til å utføre arbeidsplasseringer med Northern Rivers Performing Arts (NORPA), Byron Writers Festival, og Bellingen Lesers og Writers Festival. Studentene kan velge en profesjonell plasseringsenhet der de kan bruke 70-100 timer i en passende organisasjon, ved hjelp av kunnskap og ferdigheter.

Større studieområder

Selv om dette kurset ikke har noen majors, inkluderer studier i fiksjon og ikke-fiksjonsskriving:
  • eksperimentell skriving
  • journalistikk
  • livskriving
  • poesi
  • skriver for scenen og skjermen
  • skriver for unge voksne

Vurderingsmetoder

Vurderingsoppgaver kan omfatte kreative skriveoppgaver, teoretiske essays, opplæringspresentasjoner og deltakelse og kreative forskningsprosjekter.

Læringsmetoder

Studentene på campus opplever en rekke undervisningsmetoder, blant annet forelesninger, opplæringsprogrammer, online aktiviteter og videokoblede eller podcast virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Vårt online studiealternativ er svært interaktivt og streber etter å fremme samarbeid og en følelse av fellesskap. Studentene kan få en kombinasjon av podcast eller videobaserte forelesninger, elektroniske studiemateriell, workshops, online diskusjonsfora og virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 2, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Varighet
2 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
25,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australia - Lismore, New South Wales
Studiestart : Mars 4, 2019
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021
Studiestart : Juli 2, 2019
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Juli 2, 2021
Dates
Mars 4, 2019
Australia - Lismore, New South Wales
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Mars 4, 2021
Juli 2, 2019
Australia - Lismore, New South Wales
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Juli 2, 2021