Høgskoleprogrammer

Det finnes mange ulike typer høgskoleprogrammer: fra humanistiske fag til realfag og tekniske fag. Studenter velger å ta en slik grad av mange ulike grunner: noen ganger som en overgang mellom ulike faser av akademiske studier, andre ganger for å få ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. Det finnes høgskoleprogrammer på et bredt spekter av fagområder - i humanistiske fag, i realfag og på en rekke andre fagfelt. De mange ulike høgskoleprogrammene kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære høgskoleprogrammene som er oppført nedenfor.

Nye høgskoleprogrammer

Stanton University

Associate of Applied Science i profesjonell golf og golf kompleks ledelse

Januar 18, 2019
Associate of Applied Science-programmet i Professional Golf and Golf Complexes Management (PGGCM) er et sett av sammenhengende akademiske kurs som gir det pedagogiske og praktiske grunnlaget for enkeltpersoner som er interessert i golfprofesjonen - som ønsker å bli kompetente golfere, profesjonelle golfere og / eller ledere av golfkomplekser og l… [+]andsklubber. [-]

College of the Rockies

Associate of Science i liberale kunst

Januar 16, 2019
Alle College of the Rockies assisterende grader er lik de to første årene av en bachelorgrad i kunst eller i vitenskap. Studentene bør planlegge nøye for å sikre at alle gradskrav oppfylles. Utdannelsesrådgivere er tilgjengelige for å hjelpe studenter med å planlegge sine kursvalg for tilknyttede grader.

Cégep de Lévis-Lauzon

Laboratorieteknikker: Vei for spesialisering i analytisk kjemi eller bioteknologi

Desember 17, 2018
Bioteknologiteknologer spesialiserer seg på laboratoriearbeid innen de ulike feltene innen kjemi og biologi.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon