Populære kategorier

Høgskoleprogrammer

Det finnes mange ulike typer høgskoleprogrammer: fra humanistiske fag til realfag og tekniske fag. Studenter velger å ta en slik grad av mange ulike grunner: noen ganger som en overgang mellom ulike faser av akademiske studier, andre ganger for å få ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. Det finnes høgskoleprogrammer på et bredt spekter av fagområder - i humanistiske fag, i realfag og på en rekke andre fagfelt. De mange ulike høgskoleprogrammene kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære høgskoleprogrammene som er oppført nedenfor.

Nye høgskoleprogrammer

University Canada West (UCW)

Associate Of Arts

Juli 5, 2018
Associate of Arts (AA) grad gir deg et bredt grunnlag for kunnskap. Dette 60-kreditt (20 kurs) -programmet forbereder deg til ytterligere etter-videregående opplæring eller å gå direkte inn i arbeidsstyrken.

Illinois Eastern Community Colleges

Avansert Manufacturing Associates Degree

Juli 2, 2018
Advanced Manufacturing grad fremmer og forbedrer elevers ferdigheter som hjelper dem med å lykkes innen den avanserte industrien. Dette programmet krever omfattende anvendt teknisk kunnskap kombinert med sterke kommunikasjonsferdigheter for effektivt å samhandle med enkeltpersoner, samt grupper og lag. Programmet representerer utdanning og ferdighetsbygging m… [+]ot en bredere avansert produksjonsteori. [-]

Taylor Business Institute

Regnskapstekniker

Juni 19, 2018
Associate of Applied Science i regnskapstekniker gjør studentene kjent med regnskapsmessige grunnleggende. Studentene vil lære opptaksfunksjonene i regnskapsprosessen, samt analysere, klassifisere og oppsummere økonomiske rapporter og andre lignende dokumenter. I tillegg til grunnleggende regnskapsmessige ferdigheter vil studentene i dette programmet få… [+] avansert opplæring som fokuserer på kostnadsregnskap og prinsipper for forretningsrett. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hva er en høgskolegrad?

En høgskolegrad er en høyere utdanning som tilbys ved community colleges, tekniske fagskoler og noen universiteter, og den tar vanligvis rundt to år å fullføre. I enkelte land kan en høgskolegrad gis etter at studenten har fullført de to første årene av en bachelorgrad. Noen vanlige varianter er høgskolegrad i humanistiske fag (AA, Associate of Arts), høgskolegrad i realfag (AS, Associate of Science) og høgskolegrad i tekniske fag og yrkesfag (AAS, Associate of Applied Science). På enkelte fagområder er en høgskolegrad et krav, mens i andre sektorer vil det utgjøre en fordel i forhold til dem som ikke har en grad.

Hva er fordelene med å ta en høgskolegrad?

Det er mange fordeler med å ta en høgskolegrad. Å ta en høgskolegrad gir studenten høgskoleerfaring i to år. Dette vil utvikle en mer avansert forståelse av fagfeltet, samt bidra til å bygge karakter. Med en høgskolegrad er man ofte mer ettertraktet på arbeidsmarkedet enn de uten høyere utdanning, man kan også ha krav på høyere lønn. Arbeidsgivere anerkjenner dybdekunnskapen og den økte forståelsen for faget som man får gjennom høyere utdanning.

Hva kan man studere i en høgskolegrad?

Høgskolegrader tilbys på et bredt spekter av spesialiseringer innenfor de fleste akademiske disipliner. Man kan ta en høgskolegrad i teknologi, bedriftsøkonomi, kunst, humanistiske fag, samfunnsvitenskap og naturvitenskap. Programmene tilbys på skoler over hele verden. For eksempel kan man ta en høgskolegrad i interiør og design i Australia, eller i juridisk bistand i USA.

Hva slags karriereforbedring kan du forvente med en høgskolegrad?

En høgskolegrad kan vise seg å få betydelig positiv innvirkning på ens karrieremuligheter - fra konkurransekraft i jobbsøkingen til bedre lønn og muligheter for forfremmelser. Arbeidsplasser er oftere villige til å vurdere en forespørsel om forfremmelse fra en ansatt med mye erfaring, om denne også har en høgskolegrad. Et høgskolegrad åpner også dørene til videre høyere utdanning, ettersom noen studiepoeng kan la seg integrere i en bachelorgrad, og senere også i en mastergrad.

Hvor mye koster det å ta en høgskolegrad?

Kostnadene ved å ta en høgskolegrad vil variere fra land til land og skole til skole. Undervisningskostnadene kan også variere avhengig av emnet man studerer. Det er viktig å skaffe informasjon om kostnadene ved høgskoleprogrammene før du bestemmer deg for hvilket program som er riktig for deg. Du kan ta kontakt med skolen som tilbyr høgskolegraden du er interessert i for å få mer informasjon om undervisningskostnader, andre avgifter, og om noen økonomisk støtte er tilgjengelig (i form av stipender eller annen økonomisk hjelp).

Hvorfor ta en nettbasert høgskolegrad?

Å ta en høgskolegrad på nettet kan gjøre høyere utdanning tilgjengelig for dem som ikke er i stand til å studere på annen måte, enten det er på grunn av en ellers full timeplan eller lang reisevei til studiestedet. De nettbaserte høgskolegradene gjør bruk av e-læringsteknologi for å bringe klasserommet hjem til ditt hjemmekontor uansett hvor du er. En travel hverdag med mange forpliktelser kan virke utfordrende, men nettbaserte høgskolegrader er utformet for å hjelpe deg å realisere dine mål uten å måtte gi opp andre viktige gjøremål. Lærerne kommuniserer direkte med studentene i nettbaserte studieprogrammer. Etter fullført nettbasert høygskolegrad sitter studenten igjen med samme meritter som en student som har tatt et forelesningsbasert program på studiestedet.