Associate i Applied Science i kulinarisk kunst
Henry Ford College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Detroit, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Blandet, På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* 2021-2022 undervisning skal kunngjøres
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
The Associate in Applied Science in Culinary Arts p rovides muligheter for studenter til å bygge karakter, ledelse og tekniske ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i den globale industrien av gjestfrihet og turisme. For en fireårig grad i Hospitality Management, fortsett med Henry Ford College 's Bachelor of Science in Culinary Arts grad.
Program læringsutbytte
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:
- Utfør en meny fra start til slutt i samsvar med ACF kategori F og G standarder for spiselig varm og kald mat.
- Forhold til restaurantoperasjoner og scenarier til FDRPs standarder og prosedyrer.
- Basert på MLCC og MRA standarder, vurder når og hvordan øl, vin og brennevin serveres i et lisensiert etablissement
- Basert på NRA-standarder, bestemmer hvordan du skal håndtere ulike typer mat for å forhindre matbåren sykdom.
- Inkorporere profesjonell arbeidshandling for å fullføre 300 timers veiledet internship.
- Organiser eksempler på forskjellige segmenter (ikke-kommersiell, losji, sport og fritid, restaurant, kasino) og jobbmuligheter i gjestfrihetsindustrien.
Karrieremuligheter
Sammen med mangfoldig arbeidserfaring på linjenivå kan det hende at studenten som fullfører denne graden, vil vurdere tilsyns- eller lederstillinger på inngangsnivå på disse områdene:
- Hoteller med full service
- Feriested og reisemål
- Fine dining restauranter
- Helsevesenet
- College og University Dining
- kasinoer
- Konferansesenter
- Salg og markedsføring av mat
- Skolemat-tjeneste
- catering
- Tilfeldige restauranter
- Sport, fritid og arrangementstjenester
akkreditering
The Culinary Arts Associate in Applied Science er akkreditert av American Culinary Federation Education Foundation Accrediting Commission (ACFEFAC) . Avdelingen har også vunnet den eksemplariske programprisen som symboliserer de høyeste utdanningsstandarder som er anerkjent av ACFEFAC. Prisen deles ut til programmer som har bevist konsekvent samsvar med alle ACFEFAC-akkrediteringskrav, sammen med utmerket styring av programmet. ACFEFAC er anerkjent av Council on Higher Education Accreditation (CHEA).
Instruktører får opplæring og sertifisering fra American Hotel & Lodging Educational Institute, The National Restaurant Association Educational Foundation, Federation of Dining Room Professionals og American Culinary Federation.
Ekstra programkrav
Offisiell HFC kokkens uniform må kjøpes før kursene begynner for kulinariske laboratoriekurs - kontakt avdelingen på prosessen for å bestille uniformer. Besøk Hospitality Department i M-163 i Culinary Arts & Student Center-bygningen, eller online på https://culinary.hfcc.edu/ for enhetlig bestillingsinformasjon.
2020-2021 Undervisningsinformasjon
Undervisning per kredittime I distriktet | Nivå 100 og 200 $ 101.50 | Nivå 300 og 400 $ 200 |
Utenfor distriktet | $ 177 | $ 265 |
Utenfor staten | $ 257 | $ 350 |
Internasjonale studenter | $ 257 | $ 350 |