The Associate in Applied Science in Culinary Arts p rovides muligheter for studenter til å bygge karakter, ledelse og tekniske ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i den globale industrien av gjestfrihet og turisme. For en fireårig grad i Hospitality Management, fortsett med Henry Ford College 's Bachelor of Science in Culinary Arts grad.
Program læringsutbytteEtter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:Utfør en meny fra start til slutt i samsvar med ACF kategori F og G standarder for spiselig varm og kald mat.Forhold til restaurantoperasjoner og scenarier til FDRPs standarder og prosedyrer.Basert på MLCC og MRA standarder, vurder når og hvordan øl, vin og brennevin serveres i et lisensiert etablissementBasert på NRA-standarder, bestemmer hvordan du skal håndtere ulike typer mat for å forhindre matbåren sykdom.Inkorporere profesjonell arbeidshandling for å fullføre 300 timers veiledet internship.Organiser eksempler på forskjellige segmenter (ikke-kommersiell, losji, sport og fritid, restaurant, kasino) og jobbmuligheter i gjestfrihetsindustrien.KarrieremuligheterSammen med mangfoldig arbeidserfaring på linjenivå kan det hende at studenten som fullfører denne graden, vil vurdere tilsyns- eller lederstillinger på inngangsnivå på disse områdene:Hoteller med full service
Feriested og reisemål
Fine dining restauranter
Helsevesenet
College og University Dining
kasinoer
Konferansesenter
Salg og markedsføring av mat
Skolemat-tjeneste
catering
Tilfeldige restauranter
Sport, fritid og arrangementstjenesterakkrediteringThe Culinary Arts Associate in Applied Science er akkreditert av American Culinary Federation Education Foundation Accrediting Commission (ACFEFAC) . Avdelingen har også vunnet den eksemplariske programprisen som symboliserer de høyeste utdanningsstandarder som er anerkjent av ACFEFAC. Prisen deles ut til programmer som har bevist konsekvent samsvar med alle ACFEFAC-akkrediteringskrav, sammen med utmerket styring av programmet. ACFEFAC er anerkjent av Council on Higher Education Accreditation (CHEA).
Instruktører får opplæring og sertifisering fra American Hotel & Lodging Educational Institute, The National Restaurant Association Educational Foundation, Federation of Dining Room Professionals og American Culinary Federation.Ekstra programkravOffisiell HFC kokkens uniform må kjøpes før kursene begynner for kulinariske laboratoriekurs - kontakt avdelingen på prosessen for å bestille uniformer. Besøk Hospitality Department i M-163 i Culinary Arts & Student Center-bygningen, eller online på https://culinary.hfcc.edu/ for enhetlig bestillingsinformasjon.2020-2021 Undervisningsinformasjon
Undervisning per kredittime
I distriktet
Nivå 100 og 200
$ 101.50
Nivå 300 og 400
$ 200Utenfor distriktet $ 177 $ 265 Utenfor staten $ 257 $ 350 Internasjonale studenter $ 257 $ 350