Ledelsens pensum er utformet for å gi en god kjennskap til mange intrikate, men praktiske forretningskonsepter. Det avslører studentene til utfordringene som dagens ledere i både næringsliv og næringsliv står overfor.

Behandlingsprosessen er jakten på mål. Ledelsen omfatter konsekvent fire grunnleggende funksjoner - planlegging, organisering, styring og kontroll. Hver adresserer et bestemt sett av problemer og krever et bestemt sett av ferdigheter. Viktigheten av lederskap, nærhet med kunder og ansatte, motivasjon og kommunikasjon er leksjoner som forretningsfolk må vite godt.

Ledere kan bli funnet på en rekke områder, inkludert salg, bygging, mat, menneskelige ressurser og helsetjenester.

MERK: Pathways guidede Pathways inneholder alle elementene som kreves for gjennomføring av grad / sertifikat. Emner kan imidlertid bli tilbudt eller tatt i andre semestre så lenge forutsetningene er oppfylt. Ytterligere valg for valgfag er tilgjengelig. Vennligst se Degreeworks for tillatte substitusjoner. Kursene kan være tilgjengelige dager, netter, hybrid og online. Eksempelkart for deltidsoppmøte kan også være tilgjengelig. Vennligst se en rådgiver.

Program undervist i:
Engelsk
Wallace State Community College

Se 8 flere kurs fra Wallace State Community College »

Sist oppdatert October 14, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 semestre
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato