Om programmet

Datateknologiprogrammet er utviklet for å forberede studentene på sysselsetting i næringsliv eller næringsliv, med vekt på småbedrifts databehandling. Programmet tilbyr fire alternativer: Cyber ​​Security / Computer Forensic Technology, Programmering, Programvare Support (Help Desk) og Internett / Nettverksteknologi.

Datasikkerhetsspesialister kan planlegge, koordinere og gjennomføre en organisasjons informasjonssikkerhet. Disse arbeidstakere kan bli bedt om å utdanne brukere om datasikkerhet, installere sikkerhetsprogramvare, overvåke nettverket for sikkerhetsbrudd, svare på cyberangrep, og i noen tilfeller samle data og bevis som skal brukes til å påtale cyberkriminalitet. Ansvaret for datasikkerhetsspesialister har økt de siste årene, da det har vært en stor økning i antall cyberangrep på data og nettverk.

Dataprogrammører skriver, test og vedlikeholder detaljerte programmer som datamaskiner må følge for å utføre sine funksjoner, samt utvikle, designe og teste logiske strukturer for å løse problemer med datamaskiner. Dataprogrammer forteller datamaskinen hva de skal gjøre - hvilken informasjon å identifisere og få tilgang til, hvordan man skal behandle det, og hvilket utstyr som skal brukes. Mange programmerere oppdaterer, reparerer, modifiserer og utvider eksisterende programmer.

Datamaskinstøttespesialister og hjelpepersonell gir teknisk assistanse, støtte og råd til kunder og andre brukere. Disse feilsøkingsverktøyene tolker problemer og gir teknisk støtte for maskinvare, programvare og systemer.

Nettverksadministratorer designer, installerer og støtter et organisasjons lokalnettverk (LAN), WAN-nettverk, nettverkssegment, Internett eller intranett. De gir daglig administrasjon av støtte til programvarebrukere i en rekke arbeidsmiljøer. De opprettholder maskinvare og programvare for nettverket, analyserer problemer og overvåker nettverket for å sikre at de er tilgjengelige for systembrukere.

Karriereutsikt

Jobbutsikter bør være best for akademikere som er oppdatert med de nyeste ferdighetene og teknologiene. Arbeidsgivere vil fortsette å søke dataspesialister som har en sterk bakgrunn i grunnleggende datakompetanse kombinert med gode mellommenneskelige og kommunikasjonsevner.

Median årslønnen for datasystemanalytikere var $ 90,180 i mai 2105. Sysselsetting av datasystemanalytikere forventes å vokse 25 prosent fra 2012-2024, mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)

Program undervist i:
Engelsk
Wallace State Community College

Se 8 flere kurs fra Wallace State Community College »

Sist oppdatert October 14, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 semestre
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato