Tildelt tilbudt sertifikat (4 semestre)Om programmetKokker, kokker og matlagingsarbeidere forbereder, krydrer og lager et bredt utvalg av matvarer i en rekke restauranter og andre matserveringsinstitusjoner. Kokker og kokker lager oppskrifter og tilbereder måltider, mens matlagere skreller og kutter grønnsaker, trimmer kjøtt, tilbereder fjærfe og utfører andre oppgaver som å holde arbeidsområdene rene og overvåke temperaturene på ovner og komfyrer.
Kokkene kan koordinere arbeidet til kjøkkenpersonalet, styre tilberedningen av måltider, bestemme serveringsstørrelser, planlegge menyer, bestille matvareforsyninger og overvåke kjøkkenoperasjoner for å sikre jevn kvalitet og presentasjon av måltider.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155632_155598_45731808512_3e543a2169_k.jpeg" />
I tillegg til restauranter og kafeer, serverer dagligvarebutikker og spesialmatsforretninger kokker, kokker og matlagingsarbeidere til å utvikle oppskrifter og tilberede måltider for kundene å utføre.
Noen kokker og kokker går inn i virksomheten som cateringfirmaer eller personlige kokker, eller de åpner sin egen restaurant. Andre blir instruktører i kulinariske treningsprogrammer.
Den kulinariske kunststudiet tilbyr organisert, spesialisert læringsopplevelse som inkluderer teori, laboratorie og butikkopplevelse som de er relatert til ernæring, planlegging, utvelgelse, innkjøp, konservering, forbereder og serverer mat og matvarer. Inkludert i dette programmet er studiet av en rekke matvarer og deres ernæringsmessige verdier, og instruksjon i matvarebehandling, mengde matlaging, lagringsutstyr, sanitet i matbehandling og ledelse. Instruksjon vil legge vekt på næring og kvantitet mat-service aktiviteter i kommersielle mat-service etablissementer.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155633_155599_43964666040_b8782535e0_k.jpeg" />KarriereutsiktArbeidsåpninger for kokker, kokker og matlagingsarbeidere forventes å være rikelig gjennom 2014. Sysselsettingsveksten vil bli ansporet av økning i befolkning, husholdningsinntekt og fritid som gjør at folk kan spise ute og ta ferier oftere. Median årlig inntjening for kokker og kokker var $ 42 480 i mai 2012, med den høyeste 10 prosent verdien mer enn $ 74 120 per år. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155634_155600_edit_45782001361_3ef091e3a8_k.jpeg" />