close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Associate of Applied Science grader i Advokatassistentstudier 2020

En Associate of Applied Science er ideelt for studenter som foretrekker en hands-on tilnærming til læring. Med en AAS, studentene ta kurs som forbereder dem for yrker som krever entry-level kunnskap, spesialiserte ferdigheter og et høyt kompetansenivå.   Personer som søker en relativt rask vei til en lovkarriere, eller en skritt mot å bli advokat, kan være interessert i et paralegalst… Les mer

En Associate of Applied Science er ideelt for studenter som foretrekker en hands-on tilnærming til læring. Med en AAS, studentene ta kurs som forbereder dem for yrker som krever entry-level kunnskap, spesialiserte ferdigheter og et høyt kompetansenivå.

Personer som søker en relativt rask vei til en lovkarriere, eller en skritt mot å bli advokat, kan være interessert i et paralegalstudieprogram. Etter å ha studert emner som rettssystemet, juridisk terminologi og dokumentasjon, kan kandidater ta paralegal sertifisering testing.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Fjernundervisning Associate of Applied Science i Advokatassistentstudier

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Paralegal
Houston, USA

Associate of Applied Science Degree i Paralegal Studies gir studentene omfattende, materiell og ferdighetsbasert opplæring og trening for å komme inn i Paralegal yrket.

Associate of Applied Science Degree i Paralegal Studies gir studentene omfattende, materiell og ferdighetsbasert opplæring og trening for å komme inn i Paralegal yrket. -
Associate of Applied Science
Deltid
21 måneder
Engelsk
sep. 2020
Campus
Nettstudier

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre