Filter
Associate of Applied Science
Nord-Amerika Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Associate of Applied Science grader i Markedsføringsstudier 2020 i Nord-Amerika

Associate of Applied Science grad programmene er tilgjengelig i et stort spekter av områder, inkludert virksomheten, mote, teknologi, helse, jus og gjestfrihet. Forfølge denne graden kan du fokusere på ditt område av interesse og begynne å bygge et solid fundament for fremtidig suksess.

Studier i markedsføring og kommunikasjon åpner opp muligheter på tvers av alle bransjer, som alle organisasjoner trenger for å kommunisere med sine medarbeidere og kunder. Jobbsøkere utdannet innen markedsføring og kommunikasjon kan finne ledige stillinger på markedsføring firmaer samt store selskaper.

 

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Associate of Applied Science Fjernundervisning i Markedsføringsstudier i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Markedsføringsstudier, Nord-Amerika, Fjernundervisning

Western Iowa Tech Community College

Digital Marketing bistår i design og utvikling av sosiale medier strategi å benytte ulike medieplattformer (Twitter, Facebook, YouTube). Læreplanen fokuserer på styring a ... [+]

Digital Marketing bistår i design og utvikling av sosiale medier strategi å benytte ulike medieplattformer (Twitter, Facebook, YouTube). Læreplanen fokuserer på styring av sosiale mediekampanjer, engasjement av sosiale fellesskap, utvikling av innhold for anerkjente merkevareledelse sikre positiv kundeopplevelse ved hjelp av integrert markedsføring kampanjer.

Dette programmet omfattet også en hjørnestein prosjekt som lar elevene få praktisk hands on erfaring. De vil samarbeide med andre kreative programmer for å sømløst integrere designløsninger for å møte komplekse markedsføring utfordringer.

Relaterte yrker Reklame og kampanjer manager Marketing Manager ... [-]
USA Sioux City
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk