$close

Filtre

Se resultater

Associate of Applied Science grader i Miljøvitenskap 2022

En tilknyttet grad er typisk en toårig utdanningsbane designet for studenter interessert i å lære grunnleggende av et valgt felt. Mange studenter velger å tjene en tilknyttet grad for raskt å starte en ny karriere. Hva er en Associate of Applied Science i miljøvitenskap? Miljøvitenskap konsentrerer seg om påvirkning av menneskelige aktiviteter og de negative konsekvensene av teknologi p… Les mer

En tilknyttet grad er typisk en toårig utdanningsbane designet for studenter interessert i å lære grunnleggende av et valgt felt. Mange studenter velger å tjene en tilknyttet grad for raskt å starte en ny karriere.

Hva er en Associate of Applied Science i miljøvitenskap? Miljøvitenskap konsentrerer seg om påvirkning av menneskelige aktiviteter og de negative konsekvensene av teknologi på miljøet. De som studerer miljøvitenskap arbeider for å utvikle måter å løse disse problemene på for en renere fremtid. Kurs i denne type grad kan omfatte grunnvitenskapelige fag som biologi, kjemi eller geologi og muligens noen matematikkfag, inkludert statistikk.

På miljøvitenskapsområdet har studentene en tendens til å jobbe med samfunn, samt med forskning og data. Studentene kan lære skriftlige og verbale kommunikasjonsevner som er nyttige på alle typer arbeidsplasser. Studentene kan også lære å tenke mer logisk, samtidig som de forbedrer problemløsningsevnen.

Mange studenter velger å tjene en tilknyttet grad før eller i stedet for en bachelorgrad for å spare penger. Noen ganger kan kreditter fra en tilknyttet grad overføres for å telle mot en bachelorgrad.

Det er mange karrierer for en student å vurdere innen miljøvitenskap. Studentene kan ønske å bli miljøteknikere eller ingeniører. De kan også finne jobb som miljøforskere, konsulenter eller ledere. Disse stillingene kan være med lokale og statlige nivåer av regjeringen, konsulentfirmaer eller produksjonsbedrifter. Andre mulige karrierer inkluderer ledere for emballasje- og mattefirmaer, medlemmer av miljøforskningsgrupper, oceanografer, geoscientists, vitenskapslærere og helseinspektører.

Studentene kan ofte finne lokalsamfunn og universiteter som tilbyr tilknyttet grader i sitt valgte felt, eller de foretrekker kanskje å studere internasjonalt eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Gwinnett Technical College
Lawrence, USA

The Environmental Horticulture degree forbereder studentene på karrierer innen landskapsdesign, installasjon og ledelse samt trepleie, småskala bybruk, drivhus- og barnehagepr ... +

The Environmental Horticulture degree forbereder studentene på karrierer innen landskapsdesign, installasjon og ledelse samt trepleie, småskala bybruk, drivhus- og barnehageproduksjon, golfbaneledelse, blomsterbruk og interiør. Programmet legger vekt på en kombinasjon av hagebruksteori og praktisk praktisk anvendelse som er nødvendig for vellykket ansettelse. -
Associate of Applied Science
Engelsk
Campus