Associate of Arts in Psychology

Generelt

Programbeskrivelse

Filosofien til Institutt for psykologi er i samsvar med college-oppdraget å ønske velkommen og støtte alle studenter i å oppnå sine personlige, pedagogiske og karrieremål i et miljø med faglig dyktighet. Avdelingen er opptatt av å fremme en vitenskapsbasert forståelse av menneskelig atferd og fremme positive, proaktive valg og handlinger som øker studentenes muligheter for både personlig og akademisk suksess.

The Associate in Arts in Psychology for Transfer introduserer studentene de psykologiske prinsippene og metodikkene som brukes i den vitenskapelige studien av mentale prosesser og atferd. Studentene skal tilegne seg den grunnleggende kunnskapen som er nødvendig for å følge videre videregående grader i psykologi og en rekke spesialiseringer på feltet. Målene med denne graden er å forberede studentene til å identifisere forskning og statistiske metoder som er passende for psykologi, å sammenligne og kontrastere de viktigste teoretiske perspektivene i psykologi, og å syntetisere sammenhengene mellom biologiske og atferdsfunksjoner.

125776_2019-03-15-Campus-Photos-jg_040.jpg

For å få en tilknyttet grad for overføring, må en student fullføre 60-semesters enheter som er kvalifisert for overføring til CSU som består av IGETC-mønster eller CSU GE-bredde og en majoritet på minst 18 enheter. Studentene må ha et minimum GPA på 2,0 i alle CSU-overførbare kurs for å motta en tilknyttet grad for overføring, og alle emner i hovedfag må fullføres med en C eller bedre. Studenter som tjener en tilknyttet grad for overføring, vil ikke være pålagt å fullføre andre lokale graderingskrav.

Program læringsutbytte

 • Matrikulere til et bachelorprogram i psykologi eller en beslektet disiplin.
 • Beskriv forskning og statistiske metoder som er passende for psykologien.
 • Sammenlign og kontraster viktige teoretiske perspektiver i psykologien.
 • Syntetiser sammenhenger mellom biologiske og atferdsfunksjoner

123076_flags.jpg

Karriere Tjenester

Career Services gir sysselsettingsassistanse og muligheter for Mt. SAC-studenter og studenter. For å oppnå dette, samarbeider vi direkte med lokale arbeidsgivere og hjelper dem med å finne kvalifiserte kandidater. Vi tilbyr også en rekke tjenester for å hjelpe Mt. SAC-studenter og studenter inkludert, men ikke begrenset til;

Utforsk karrierer:
 • Sjekk ut internettressurser for å undersøke potensielle karrierer, arbeidsmarkedsinformasjon og mer!
 • Utforsk vårt karriereressurs bibliotek og datalaboratorium
Anskaffe sysselsetting ferdigheter:
 • Delta på workshops om å skrive CV og følgebrev, intervjueferdigheter, spotte intervjuer, karrierespesifikke emner og mer.
 • Få en en-til-en CV, følgebrev, intervjuing og generell hjelp med jobbsøking med en av våre karrierespesialister.
Få erfaring:
 • Delta i Disney College-programmet.
 • Finn praksisplasser.
Og skaff deg en jobb!
 • Søk i hundrevis av stillinger som oppdateres daglig via Mountie CareerSource.
 • Planlegg et campusintervju med arbeidsgivere.
 • Delta på karriere messene våre.

Opptak

Enhver person som er 18 år gammel og som for øyeblikket ikke er påmeldt videregående skole eller en person som har vitnemål på videregående skole eller tilsvarende, er kvalifisert for opptak til Mt. San Antonio College . Opptak til Mt. San Antonio College inkluderer innlevering av en søknad om opptak fra studenten og innlevering av utskrifter fra videregående skole eller høyskole (r) som studenten tidligere har gått på. Det er studentens ansvar å be om offisielle avskrifter fra den siste videregående skolen og eventuelle college (r) som deltok. Utskrifter vil bli gjennomgått for å bestemme valgbarhet for kurs på Mt. SAC.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

At Mt. SAC, students can get the full college experience without the full college debt. We give our students the support and excellent education they need to succeed in new careers, gain admission int ... Les mer

At Mt. SAC, students can get the full college experience without the full college debt. We give our students the support and excellent education they need to succeed in new careers, gain admission into top-tier universities, or advance in their current line of work. We have more than 260 degree and certificate programs, 25 support programs, and more than 50 student clubs and athletic programs. Minimér