Filter
Associate of Arts
Nord-Amerika Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Associate of Arts grader i Regnskap 2020 i Nord-Amerika

En Associate of Arts grad er en lavere grad som blir gjort i to år. Graden gir elevene grunnleggende kunnskap om deres valgte feltet, slik at de kan gå på å fremme sine studier eller søke arbeid.

Det finnes mange ulike områder som til sammen utgjør det bredere regnskapsfeltet. Disse inkluderer økonomisk regnskap, revisjon, skatteregnskap og økonomistyring. Økonomisk regnskap, for eksempel, fokuserer primært på å rapportere og måle et selskaps økonomiske informasjon, som ofte inkluderer å ferdigstille bokføringen.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Associate of Arts Fjernundervisning i Regnskap i Nord-Amerika

Les mer Minimér

1 Resultater i Regnskap, Nord-Amerika, Fjernundervisning

Richfield University

Richfield College's Associate of Arts i bedriftsøkonomi med opsjon i regnskap grad programmet gir et solid fundament av ... [+]

Associate of Arts (AA) grad i bedriftsøkonomi med opsjon i regnskap

Richfield College's Associate of Arts i bedriftsøkonomi med opsjon i regnskap grad programmet gir et solid fundament av faglige disipliner i ledelse, business kommunikasjon og praksis, informasjon management og forretningsetikk med en spesialisering i regnskap.

Karrieremuligheter

Programutdannet lærer å utføre viktige regnskapsoppgaver som opptak og postering av forretningstransaksjoner, håndtering av lønn, beholdning, kundefordringer og gjeld. Med grunnkunnskap i bedriftsøkonomi kan de utdannede bidra til kontorsovervåking og ledelse og håndtere virksomhet som krever bruk av regnskapsinformasjon og ressurser.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk