Ingeniørprogram

Snow College fortsetter å tilby Associate of Pre-Engineering (APE) grad til studenter som planlegger å overføre til et universitet og forfølge en baccalaureate grad i noen av de tradisjonelle fagområdene engineering. Denne toårige graden krever vektlegging av kurs i ingeniørfag, matematikk og fysikk, med færre generelle utdanningskrav enn Vitenskapsassistent (AS) eller Associate of Arts (AA) grad. Det forventes at en student også vil tjene en AS-grad mens han er på Snow College , men det vil være behov for ytterligere kurs for å fullføre balansen mellom generelle utdanningskrav for denne grad.

Utfall

Studenter som fullfører en vekt på ingeniørfag på Snow College , forventes å demonstrere at de har arbeidskunnskap om teorier og prinsipper for fysikk innenfor områder av newtonsk mekanikk, gravitasjon, elektrisitet og magnetisme, bølgebevegelse og fysisk optikk; er kjent med standardmetoder for matematisk analyse, inkludert trigonometri og analytisk geometri, differensiell og integrert kalkulator, matriser og lineær algebra, og løsningene på differensialligninger; forstå kjemiens rolle i vårt fysiske og biologiske miljø som det gjelder atom- og molekylær struktur, lovene i termodynamikk og hvordan energi utveksles mellom systemer; kan fungere effektivt i en gruppe for å oppnå et mål, og gi et betydelig bidrag til utfallet; kan kombinere kunnskapen om fysikk og kjemi, sammen med matematikkens analytiske ferdigheter for å finne løsninger på tekniske problemer som drar nytte av samfunnet; kan bruke datamaskinen til å lagre og behandle tekniske data, få tilgang til informasjon eksternt over internett, og som et beregningsverktøy knyttet til prosessprosessen; føle en forståelse for den fysiske verden og lovene som styrer det, nyt skjønnheten i matematikk og eleganse av fysiske teorier, setter pris på betydningen av faglig etikk som praktisert av ingeniører som de bruker sin kunnskap og ferdigheter til å tjene samfunnet.

Krav til Associate of Pre-Engineering Degree

Associate of Pre-Engineering (APE) grad tilbys til studenter som planlegger å overføre til et universitet og forfølge en baccalaureate grad i noen av de tradisjonelle fagområdene engineering. Denne graden krever en vektlegging av kurs i ingeniørfag, matematikk og vitenskap; med færre generelle utdanningskrav enn det som kreves for vitenskapsassistent (AS) eller kunstakademi (AA). Det anbefales imidlertid at en student tjener både AS og APE mens de er på Snow College . Disse ekstra generelle utdanningspoengene kan kjøpes ved overføring av høyskolekreditt tatt i videregående skole, ved å ta studiepoeng under Maymester eller sommermåned, eller ved å overføre kreditter tilbake til Snow College fra universitetet. Muligheten til å ta noen generelle utdannelsesklasser på høyere divisjonsnivå på universitetet, er i samsvar med de nyeste standarder for akkrediteringskomité for ingeniørfag og teknologi (ABET).

Kursene for APE-graden må inneholde ferdigstillelse av minimum 64 semesterkredittimer som angitt nedenfor. (Minst 21 semesters timer må være bosatt kreditt opptjent på Snow College .) Kreditt kan overføres fra enhver akkreditert høyskole eller universitet for hvilke kursekvivalenter er sertifisert. Minimumsklassen akseptert fra overføringskreditt er C- (1,7). Et kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt på 2,0 må tjene på kurs avsluttet på Snow College .

Ingeniørkurs

 • ENGR 1000 Intro til Engineering
 • ENGR 1300 Engr Graphics
 • ENGR 1800 Tverrfaglig Intro til GIS
 • ENGR 2010 Statics
 • ENGR 2030 Dynamics
 • ENGR 2140 Materialstyrke
 • ENGR 2240 Survey
 • ENGR 2250 Analoge kretser
 • ENGR 2255 Analog kretser Laboratory
 • ENGR 2300 Engineering Thermodynamics
 • ENGR 2450 Numeriske Metoder
 • ENGR 2700 digitale kretser
 • ENGR 2705 Digital Circuits Lab
 • ENGR 2850 Spesielle emner

Ingeniør Karrierer

Studenter i sitt senere år i foringeniør har ofte den nødvendige bakgrunnen for å jobbe som veiledere, laboratorieassistenter og lærerassistenter mens de er på Snow College . Dette er en mulighet til å få verdifull erfaring med å jobbe i en teknisk jobb mens du går på skole.

Etter å ha tatt kurs i matematikk, naturvitenskap og ingeniørfag, kan studentene ofte finne sommerarbeid med ingeniørfirmaer, som gir videre erfaring i sitt valgte felt.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Snow College »

Sist oppdatert August 28, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
- Utah Resident Undervisning: $ 1,663. Ikke-hjemmehørende undervisning: $ 6 073. (Kostnader per semester 2018 - 2019 akademisk år)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato