Associate of Science in Culinary Arts (ACA)
Sullivan University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Louisville, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
18 - 21 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 520 / per credit
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduksjon
Formålet med programmet er å gi nyutdannede en grunnleggende forståelse av den kulinariske industrien. Nyutdannede vil demonstrere et grunnlag i matlaging, lagerkontroll, sanitær og kreative metoder for matlaging. Vellykkede kandidater er forberedt på å kombinere disse grunnleggende grunnleggende tingene med en personlig stil. Programmet inkluderer et kulinarisk practicum (eksternship), som vil bli gjennomført på et godkjent sted. Gjennom praksis på et godkjent sted får studentene praktisk erfaring.
Galleri
Opptak
Stipend og finansiering
Flere stipendalternativer er tilgjengelige. Vennligst besøk universitetets nettside for mer informasjon.
Læreplan
Kurs
- Grunnleggende kulinarisk teori
- Naturfag/matematikk Valgfag
- Laboratoriet for grunnleggende kulinariske ferdigheter
- Garde Manger Teori
- Garde Manger Laboratoriet
- Laboratoriet for avanserte kulinariske teknikker
- Restaurant Practicum
- Matservice Sanitet
- Grunnleggende ernæring
- Internasjonalt kjøkken
- Mat- og drikkekontroll
- Gjestfrihetsledelse og tilsyn
- Vin og brennevin
- Bakevitenskap
- Komposisjon I
- Grunnleggende om baking
- Informasjonskompetanse
- Essential Strategies for Applied Communications (ESAC)
- Prinsipper for matematikk
- Humaniora/Fine Arts valgfag
- Samfunns-/atferdsvitenskap valgfag
Totalt antall kreditttimer: 94
Lengde: 21 måneder, 18 måneder akselerert (dag)
Tidslengden for fullføring av programmet vil variere avhengig av antall kurs tatt per semester, utviklingskurs ved behov, akseptert overføring av studiepoeng, mangel på kontinuerlig påmelding, etc.
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
Hvor vil en grad fra Sullivan ta deg?
Med en Associate of Science in Culinary Arts-grad fra Sullivan Universityfår du ferdighetene og erfaringen du trenger for å jobbe deg til toppen på steder som:
- Restauranter
- Hoteller og feriesteder
- Cruiseskip
- Sykehus
- Utdanningsinstitusjoner
- Matmeglervirksomheter
- Forsknings- og utviklingskjøkken
Vår kulinariske kunstgrad vil også forberede deg på mange muligheter som kan føre til andre roller innen matindustrien i tillegg til den tradisjonelle kokken, inkludert:
- Restauranteier
- Matstylist
- Caterer
- Personlig kokk
- Ernæringsfysiolog
- Matviter
- Mat- og drikkesjef