Filter
Associate of Science
USA Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn Associate of Science grader i Administrasjonsstudier i USA

Det finnes en rekke yrker som krever minst en Associate of Science grad å avansere. Mange av disse jobbene er ganske teknisk, for eksempel en veterinær tekniker eller cyber sikkerhetsansvarlig. En AS grad er en bro til en høyere betalende eller mer givende karriere.

 

Et administrasjonsprogram gir studenter en grundig forståelse av hvordan selskaper arbeider sammen. I tillegg kan studentene lære mange av de ferdighetene som er nødvendige i et forretningsmiljø hvor ting skjer hurtig, slik som gode ferdigheter i kommunikasjon og ledelse, og hvordan en fatter gode beslutninger.  

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Associate of Science i Administrasjonsstudier i USA

Les mer Minimér

1 Results in Administrasjonsstudier, USA

Santa Fe College

Helse Informasjonsteknologi Associate of Science grad er akkreditert av Kommisjonen om akkreditering for helseinformatikk og informasjonsledelse utdanning (CAHIIM) med de ... [+]

Helse Informasjonsteknologi Associate of Science grad er akkreditert av Kommisjonen om akkreditering for helseinformatikk og informasjonsledelse utdanning (CAHIIM) med dette 70-kreditt timeprogram. HIM-fagfolk spiller en viktig rolle i å opprettholde, samle og analysere dataene som leger, sykepleiere og andre helsepersonell er avhengige av for å levere kvalitetshelsetjenester. De er eksperter i å håndtere pasienthelseinformasjon og helseposter, administrere datainformasjonssystemer og kodes diagnosen og prosedyrene for helsetjenester som tilbys til pasientene. HIM-fagfolk arbeider i en rekke innstillinger i hele helsevesenet, inkludert sykehus, legekontorer og klinikker, langsiktige omsorgsfasiliteter, forsikringsselskaper, myndigheter og hjemmeplejeutbydere.... [-]

USA Gainesville
September 2019
Heltid studier
Nettstudier & Campus kombinert
Les mer på norsk