close

Filtre

Se resultater

Associate of Science grader i Forskningsingeniørarbeid 2021

En tilknyttet grad blir ofte tildelt etter to års studier. De som forfølger en vitenskapsassistent, registrerer seg vanligvis i en vitenskapsrelatert læreplan for å forbedre sine kritiske tenkning ferdigheter og forbedre sin vitenskapelige metodikk. Hva er en vitenskapsassistent i ingeniørvitenskapelig forskning? Et program av denne typen tillater deltakerne å lære den vitenskapelige meto… Les mer

En tilknyttet grad blir ofte tildelt etter to års studier. De som forfølger en vitenskapsassistent, registrerer seg vanligvis i en vitenskapsrelatert læreplan for å forbedre sine kritiske tenkning ferdigheter og forbedre sin vitenskapelige metodikk.

Hva er en vitenskapsassistent i ingeniørvitenskapelig forskning? Et program av denne typen tillater deltakerne å lære den vitenskapelige metoden involvert i sivil, mekanisk, miljømessig og andre fagområder. Ofte deltar studentene i en stipendiat pensum i påvente av overføring til et bachelorprogram. Studiet omfatter generelt kursarbeid som involverer forskningsprosesser, vitenskap, ingeniørfag og matematikk. Suksessfulle lærde lærer ofte fra ulike instruktører og kan skrive papirer eller fullføre undersøkelser.

De som tjener en vitenskapsingeniør i ingeniørvitenskapelig forskning, forventer å plukke opp ferdigheter for å hjelpe dem i både deres personlige og private liv. Vanligvis får elevene tidsstyring, vitenskapelig forskning og vitenskapsbasert skrivefunksjonalitet. Disse nye ferdighetene hjelper ofte nyutdannede til å lykkes både i videreutdanning og oppnådd stilling.

Vanligvis fullfører studentene en tilknyttet grad på omtrent to år. Den totale kostnaden for å oppnå graden varierer basert på programmets plassering, varighet og andre faktorer. For å budsjettere effektivt diskuterer interesserte personer vanligvis undervisning og avgifter med opptaksledere før de bestemmer hvilket program de skal delta på.

Noen kandidater fra en vitenskapsingeniør i ingeniørvitenskapelig forskning velger ofte å forfølge en bachelorgrad i ingeniørfag, forskning, vitenskap eller et relatert felt. Andre bestemmer seg for å søke etter sysselsetting etter eksamen. Siden vitenskapelige stillinger er konkurransedyktige, legger kandidatene på seg kompetanse og trening for å finne oppnådd stilling. Ofte jobber enkeltpersoner som forskningsassistenter på en bedrifts-, universitets- eller ideell organisasjon. Noen kandidater velger ansettelse som forsknings- og utviklingsledere eller vitenskapelige teknikere.

Høyskoler i flere land tilbyr Associate of Science i Engineering Research grader. Programdeltakere tar kurs enten i lokale, tradisjonelle klasserom eller via online plattformer. For mer informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Clackamas Community College
Oregon City, USA

The Associate of Science med vekt på ingeniørfag er for studenter som er interessert i å overføre en bachelorgrad til Portland State University, Oregon State University, Orego ... +

The Associate of Science med vekt på ingeniørfag er for studenter som er interessert i å overføre en bachelorgrad til Portland State University, Oregon State University, Oregon Tech (Oregon Institute of Technology) eller George Fox University. -
Associate of Science
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre