ACADEMICCOURSES

Deltid Associate of Science grader i Sikkerhetsingeniør 2020 Nord-Amerika

Tjene en Associate of Science grad innebærer mer enn bare å ta allmennutdanning klasser. Dette grad krever mer fokusert oppmerksomhet på vitenskapelige fag matematikk, biologi, eller ingeniørfag. Ferdighetene ervervet fra denne prosessen gi nyutdannede en bedre sjanse til mer spesialiserte arbeidsplasser.

Sikkerhetsingeniørprogrammene kan tilby studentene mulighet til å studere og jobbe på forskjellige steder rundt om i verden. Et sikkerhetsingeniørstudium undersøker hva sikkerhetsstandardene er og hvordan man sikrer at utstyrsoperatører og deres maskiner oppfyller disse standardene.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

Associate of Science Deltid i Sikkerhetsingeniør Nord-Amerika

2 Resultater i Sikkerhetsingeniør, Nord-Amerika Filter

Medarbeider av vitenskap i brann vitenskap teknologi

Polk State College
Associate of Science
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Associate i Science-grad i Brann Science Technology er utformet slik at brannvesenet eller brannvern fagfolk til å forbedre sine tekniske kompetanse og forberede seg for karri ...

Les mer

Associate i Science in Fire Science

Hawaii Community College
Associate of Science
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Brannvitenskapsprogrammet forbereder enkeltpersoner med faglig kunnskap for opptaksannonsering i brannvesenets felt, samt møte behovene til fagpersoner.

Les mer