ACADEMICCOURSES

Deltid Associate of Science grader i Sikkerhetsingeniør i USA 2020

Fagfolk vurderer en Associate of Science grad ønsker å spesialisere seg i en utvalgt område av vitenskap. Studenter kan bruke denne graden til å få en ny eller bedre jobb. Enkeltpersoner kan også benytte denne grad å overføre til en bachelor-studiet ved et universitet.

Fagområdet sikkerhetsteknikk undersøker systemer for å vurdere sikkerheten ved drift av maskiner. Studentene kan jobbe som sikkerhetskonsulenter, inspektører eller på stedet ingeniører på fabrikker eller anlegg.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Deltid Associate of Science i Sikkerhetsingeniør i USA

2 Resultater i Sikkerhetsingeniør, USA Filter

Medarbeider av vitenskap i brann vitenskap teknologi

Polk State College
Associate of Science
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Associate i Science-grad i Brann Science Technology er utformet slik at brannvesenet eller brannvern fagfolk til å forbedre sine tekniske kompetanse og forberede seg for karri ...

Les mer

Associate i Science in Fire Science

Hawaii Community College
Associate of Science
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Brannvitenskapsprogrammet forbereder enkeltpersoner med faglig kunnskap for opptaksannonsering i brannvesenets felt, samt møte behovene til fagpersoner.

Les mer