Les den offisielle beskrivelsen

Associate of Science i fysikk og pre-engineering programmet gir studentene et solid fundament i den vitenskapelige metoden og kunnskapen om prinsippene som styrer fysikkens arbeid. Studenter i dette programmet kan du velge en av to låter basert på deres interesse: forskning i fysikk, Bio-fysikk, geofysikk, Industrial Tech, eller Pre-Engineering.

Den pre-engineering sporet er strukturert for de studentene som planlegger å overføre til en ingeniør program og krever at elevene til å ta spesifikke kurs i kalkulus og ingeniør statikk.

Studieprogram

Vårt militære tradisjon kommer alle elevene: de som går videre til befalsutdanning, og de som velger å forfølge andre veier. En studie av Korn / Ferry International viser at lederegenskaper lært i militær trening forbedre suksess i forretningslivet - noe som kan være grunnen til at mange av våre kandidater går videre til kaptein sine egne bedrifter. Uansett hva målet ditt, har VFMC akademiske programmer som vil hjelpe deg å komme dit.

The Academic Program ved VFMC fører til en Associate of Arts, en Associate of Science, eller en førsteamanuensis i Business Administration grad. Den sterke læreplanen, som er utviklet på grunnlag av grundig analyse av de generelle utdanningskrav til konkurransedyktige høgskoler og universiteter, er hjertet av studieprogrammene. Sammen med kurs krever i fagfelt, kjernen programmer gir grunnlaget for vellykket overføring til en fire-årig høyskole og langsiktig akademisk suksess.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Valley Forge Military College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato