Read the Official Description

Helse Informasjonsteknologi Associate of Science grad er akkreditert av Kommisjonen om akkreditering for helseinformatikk og informasjonsledelse utdanning (CAHIIM) med dette 70-kreditt timeprogram. HIM-fagfolk spiller en viktig rolle i å opprettholde, samle og analysere dataene som leger, sykepleiere og andre helsepersonell er avhengige av for å levere kvalitetshelsetjenester. De er eksperter i å håndtere pasienthelseinformasjon og helseposter, administrere datainformasjonssystemer og kodes diagnosen og prosedyrene for helsetjenester som tilbys til pasientene. HIM-fagfolk arbeider i en rekke innstillinger i hele helsevesenet, inkludert sykehus, legekontorer og klinikker, langsiktige omsorgsfasiliteter, forsikringsselskaper, myndigheter og hjemmeplejeutbydere.

Program høydepunkter:

  • Dette programmet er 95% on-line; Proctored testing krav gjelder.
  • 98% av kandidatene som tar nasjonal sertifiseringseksamen, sender sin første forsøk. 100% fortsetter sitt andre forsøk.
  • Nyutdannede av programmet er kvalifisert til å ta AHIMA Health Information Technician eksamen for å bli en RHIT.

Tekniske standarder for studenter i HIT-programmet

Målet med programmet for helseinformatikk (HIT) i Santa Fe College er å forberede studentene på utøvelsen av yrket av helsemessig informasjonsteknologi.

Program taught in:
Engelsk

See 14 more programs offered by Santa Fe College »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato