Les den offisielle beskrivelsen

aukland

Oversikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rangerte Auckland tredje i verden for livskvalitet. Med vakre vulkaner og lavastrømmer, en dynamisk blanding av europeisk, asiatisk og Stillehavsinnflytelse, vennlige innbyggere og fantastisk kystutsikt, vil du falle for Aucklands unike sjarm.

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. Universitetet har et vell av muligheter i Māori-studier og har en maraj (Māori hellig bakke) på campus, som tyder på Aucklands mangfold og New Zealands Māori-arv. Auckland blir din klasserom. Besøk Auckland War Memorial Museum for å utforske sine samlinger i naturlig og menneskelig historie. Lær om Aucklands mangfoldige geografi fra Auckland Volcanic Field til isthmusen som Auckland ligger på. Alt du gjør og se er en del av din internasjonale utdanning.

Fra Auckland, vil du ha mange muligheter til å utforske det vakre landet New Zealand. Ved starten av programmet deltar du i en orientering på den spektakulære øya Waiheke, hvor du bor på en marae og lærer mer om Māori-kulturen. Fans av The Lord of the Rings trilogi og The Hobbit-serien kan besøke nærliggende Hobbiton, hvor scener fra filmene ble filmet. På Sørøya, bare en kort flytur unna, kan du vandre eller stå på ski i de praktfulle sørlige Alpene. Med Auckland som hjemme, er du det perfekte stedet for å oppleve både de kulturelle og naturlige underverkene i New Zealand.

Vi ønsker at du skal føle deg hjemme i Auckland, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig. Vi oppfordrer deg til å utnytte universitetets mange klubber og organisasjoner - hvorav mange inkluderer sport og utendørsaktiviteter - hvor du kan møte lokale studenter som har samme interesser.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad Auckland
 • By: Auckland
 • Land: New Zealand
 • Studiepoeng: 14-16 per semester (vanligvis 4 kurs)
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Våren 2018

16. februar til 26. juni

Høst 2018

6. juli - 13. november

Kommende søknadsfrist:

Våren 2019 - november 01, 2018

Høst 2019 - 01 november 2018

akademikere

IES Abroad oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer de høyeste akademiske og kulturelle opplevelsene. Derfor samarbeidet vi med University of Auckland.

Universitetet i Auckland

Universitetet i Auckland, grunnlagt i 1883, er det eneste New Zealand-medlemmet i den prestisjetunge Universitas 21, et globalt konsortium av store universiteter som driver forskning, akademisk utveksling og kvalitets benchmarking. Med rundt 40 000 studenter (inkludert 4000 internasjonale studenter fra 93 land), fremmer universitetet et mangfoldig og utfordrende fagmiljø. I 2014 var universitetet i Auckland det eneste universitetet i New Zealand som er inkludert i de to 200 universiteter i verdenslisten av The Times Education Supplement. Sammenslutningen av Pacific Rim Universities Performance-Based Research Fund rangerte også universitetet først i New Zealand med det største antall A-nominelle forskere i landet. Universitetet ligger sentralt i hjertet av Auckland, og dekker en imponerende 39 hektar land. Byens campus har lett tilgang til kulturelle og kommersielle fasiliteter i landets største by, mens havutsikt og nærliggende parker legger til sin attraktivitet. IES Abroad programmet løper ut av det internasjonale kontoret, beleilig plassert på campus i nærheten av biblioteket i Old Choral Hall.

kurs

Du registrerer deg direkte på kurs ved University of Auckland, hvor kursene tilbys på et punktsystem. En kursbelastning på 60 poeng per semester er definert som heltid. IES Abroad utdeler kreditt-enheter basert på antall poeng tildelt av University of Auckland. Et 15-punkts kurs har 4 IES Abroad , 20 studiepoeng har 6 IES Abroad , og 30 studiepoeng har 8 IES Abroad . Du kan ta maksimalt to 100 nivåer hvert semester. Du har minst 14 og maksimalt 16 IES Abroad kreditt timer per semester. Discipliner tilgjengelig for IES Abroad studenter er oppført nedenfor.

Arts

Antikkens historie, Antropologi, Kunsthistorie, Asiatiske studier, Kinesiske, Klassiske studier, Sammenlignings litteratur, Cookøyene Māori, Kreativ skriving (begrenset tilgjengelighet), Kriminologi, Kroatisk, Dans, Utviklingsstudier, Drama, Økonomi, Sysselsettingsforhold

Virksomhet

(AACSB- og EQUIS-akkreditert) Regnskap

Nasjonalt institutt for kreative kunst og næringer

(De fleste av disse fagområdene krever ytterligere søknadsmaterialer) Arkitektur, dans, kunst, musikk, planlegging, visuell kunst

utdanning

Utdanning Pensum, Utdanning (Profesjonell)

Ingeniør

Kjemisk

Lov

Miljøloven, diverse andre disipliner (begrenset oppføring)

Medisinsk og helsefag

Helsefag, medisinsk vitenskap, sykepleie, befolkningshelse

Vitenskap

Biologiske vitenskap, kjemi, datavitenskap, miljøvitenskap, geografi, geologi, marinbiologi, matematikk, fysikk, psykologi, idrett

teologi

Bibelske studier, kristne tanker

Kursrelaterte utflukter

Universitetet i Auckland tilbyr mange muligheter for å utøve kursrelaterte utflukter i mange akademiske områder, spesielt arkeologi, biologi, økologi, miljøvitenskap, geologi og havvitenskap. Kurs som utforsker maorikulturen inkluderer også viktig feltstudie.

praksisplasser

Interning mens du studerer i Auckland gir deg givende jobbopplevelse med et vell av langvarige karrieremessige fordeler. Du vil:

 • Få bedre forståelse av den virkelige hverdagen i vertslandet ditt.
 • Legg til global arbeidserfaring og ferdigheter til ditt CV eller din søknad om høyere utdanning.
 • Forbedre din selvtillit.

Plasseringer er primært fokusert på fag relatert til humaniora og samfunnsvitenskap, og det kreves 20 timers arbeid på plassering hver uke. Studenter som sender inn søknader bør være i deres Junior eller Senior år, da dette er en 300 nivå kurs. Alle studentene må med søknaden ta med et referansebrev fra en akademiker ved deres hjemsted. Vær oppmerksom på at som internships er et nyere alternativ tilgjengelig gjennom University of Auckland, plasseres alternativer, men er fortsatt begrenset. Som sådan blir det plassert en konkurranseprosess, og plasseringer garanteres ikke. Hvis du er interessert i å gjennomføre et internship under studiet ditt i utlandet i Auckland, vennligst informer din interesse for din IES Abroad så snart som mulig.

bolig

Som en del av IES Abroad 's direkte påmeldingstjenester tilbyr vi velutstyrte, komfortable boliger for alle studenter, fordi det å være tryggt å sikre bolig selvstendig, kan være utfordrende. IES Abroad gjenspeiler den lokale studentekulturen og oppfyller våre sikkerhets- og sikkerhetsstandarder.

Homestays - Dette er den beste måten for deg å bli kjent med den "virkelige" New Zealand, og å oppleve den fulle kulturelle integrasjonen mulig. Du har et privat rom og mottar opptil 16 måltider per uke. Plasseringer er tilgjengelige over hele byen og de omkringliggende forstedene. Databasen med homestay alternativer er omfattende nok til å møte et bredt spekter av student forespørsler. Du kan ha opptil 45 minutter pendle til campus, men muligheten til å leve med kiwi er vel verdt det.

Leiligheter - Studentleilighetene, som Carlaw Park, Parnell Student Village og Unilodge, er fullt møblerte leiligheter som varierer i størrelse og antall beboere. Kostnadene for strøm, gass og vann er inkludert i overnattingsprisen. Alle leilighetene er selvbetjente, noe som betyr at du lagrer mat for deg selv. Du har fri tilgang til bredbåndsinternett via Universitetets ResNet-system. Pendeltiden fra leilighetene til campus spenner fra en 10 til 30 minutters spasertur til campus eller en 20-minutters busstur, og alle ligger i byen. Et medlemskap til rekreasjonssenteret er inkludert for studenter som bor på universitetets innkvartering. Å bo i en leilighet tilbyr et høyt nivå av uavhengighet og er et godt alternativ hvis du vil kunne lage mat selv. Leilighetene består hovedsakelig av internasjonale studenter fra USA og andre land.

Studentliv

orientering

IES Abroad orienteringsprogrammet er utviklet spesielt for direkte studenter, og gir deg muligheten til å bli kjent med dine medstudenter og IES Abroad ansatte, utforsker akademiske forskjeller mellom USA og New Zealand, og introduserer deg til programmet, Universitetet og til Auckland. Programmet starter med en spesiell North Island orientering og to-dagers fottur. Tidligere høydepunkter har medtatt å reise til Waiheke Island og overnatte på en marae, hvor elevene lærte Māori haka, håndverk og kulturelle tradisjoner. I tillegg CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

University of Auckland Orientering

IES Abroad orientering blir fulgt av University of Auckland internasjonal student orientering og generell orientering for alle nye studenter. Deler delvis av studenter, gir programmet innsikt i kiwi (lokal) studentkultur og hjelper deg med å integrere i universitetets liv. Programmet gir også en offisiell universitets akademisk orientering som videre introduserer deg til fasilitetene og tjenestene ved University of Auckland, som faglig støtte, idrettsgrupper og sosiale muligheter.

Fritidsaktiviteter

Mens du er i Auckland, er det en god måte å møte kiwi-studenter ved å bli med en sosial- eller idrettsforening. Du har tilgang til universitetets fasiliteter, inkludert biblioteker, kafeer, helsetjenester, kunstgallerier, et teater og et rekreasjonsssenter. The Auckland University Student Association har mange kulturelle interesser og idrettsforeninger og samfunn. Universitetet i Auckland tilbyr også valgfrie fotturer til en rimelig pris til andre deler av New Zealand, som Wellington og sørlige Alpene, og arrangerer rutinemessige kulturarrangementer og gjesteforelesninger for det generelle studenthuset og for individuelle kurs. I tillegg arrangerer Auckland mer enn 300 arrangementer i måneden, inkludert internasjonale sportsarrangementer, og kulturelle arrangementer som Pasifika og den kinesiske lanternefestivalen. Du kan alltid finne et arrangement som passer dine interesser.

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 3,0 GPA eller bedre på en 4,0-skala (GPA under 3,0 kan vurderes fra tilfelle til sak med endelig avgjørelse fra University of Auckland, ytterligere søknadsmateriale nedenfor er påkrevet)
 • Sophomore, junior eller senior stående påkrevd
 • Endelig opptaksbeslutning hviler hos University of Auckland

Pass

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to tomme sider er nødvendig. Et studentvisum kreves for å komme inn på New Zealand. Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske borgere kan være ekstremt lang, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Koste

Høsten 2017

 • Undervisning: $ 15,360
 • Boliger: $ 4,450
 • Forsikring: $ 490
 • Totalt: $ 20,300

Studieår

 • Undervisning: $ 27.635
 • Bolig: $ 8 900
 • Forsikring: $ 980
 • Totalt: $ 37.515

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Program undervist i:
Engelsk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
20,300 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Juni 30, 2019
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
nov. 30, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 30, 2019

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
nov. 30, 2019