Avansert diplom av regnskap

Pacific College of Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Avansert diplom av regnskap

Pacific College of Technology

Dette kurset er ment for personer som arbeider og / eller ønsker å jobbe i de faglige regnskap jobb roller i finansielle tjenester og andre næringer.

Studentene skal lære å bistå senior regnskapsførere og påta seg oppgaver i et bredt spekter av manuelle og databaserte regnskapsfunksjoner, inkludert skatteplanlegging, økonomisk modellering, intern og ekstern revisjon, økonomisk planlegging ledelse, personlig økonomisk planlegging og styring av et team eller avdeling.

Kurset lærer deg også kommunikasjon og folk ferdigheter er nødvendig for å presentere rapportene, for å være klar over de rettigheter og plikter for arbeidsgivere og arbeidstakere, og å lede et team effektivt.

Opptakskrav

Kravene til oppføring i dette kurset er:

 • Studentene må være over 18 år,
 • Studentene må ha en vellykket gjennomføring av australsk År 12 eller tilsvarende.
 • Fullføring av FNS50210 Diploma of Accounting er den foretrukne vei for oppføring i denne kvalifiseringen.

Engelskkunnskaper krav

Primær bevis: For å bli tilbudt en plass på Pacific College, må den utenlandske studenten demonstrere bevis på en av følgende tester:

 • IELTS 5.5 *
 • TOEFL IBT 46
 • PTE Academic 42
 • Cambridge engelsk: Advanced (CAE) 47
 • OET Pass
 • TOEFL PBT 527

Alternative bevis:

 • Den utenlandske studenter som har scoret under minstekravet poengsum i testene som er nevnt ovenfor, må han / hun har gjennomført eller er enig i foretaket på engelsk program (ELICOS) på minst 10 uker.

eller

 • Den utenlandske studenter som har studert i Australia så minst 6 måneder anses å ha nødvendig nivå av språkferdigheter forutsatt at søknaden er ledsaget av et bevis på at han / hun har utfylt Certificate IV eller høyere kvalifisering og medium med instruksjoner var Engelsk.

eller

 • The on-shore student ikke å ha IELTS / TOEFL / PTE Academic / Cambridge eller ELICOS sertifikat kan også tilfredsstille språkkravet, hvis de kan vise ALTE Level 3 eller høyere score i test utført av College.

Kurs Outcomes

Dette kurset tar sikte på å gi studentene kunnskap, ferdigheter og holdninger i regnskap ledsaget av et bredt spekter av relevante generiske forretnings- og finansiell kompetanse. Denne kvalifikasjonen er laget for å reflektere den rollen ansatte som utfører oppgaver som:

 • Innføring og vedlikehold av regnskapssystemer
 • Opprettholde interne kontrollsystemer
 • Utarbeidelse av finansregnskap for en rapporteringsenhet
 • Forbereder selvangivelse
 • Rapportering på resultater
 • Administrerende små grupper
 • Utvikling av forretningsplaner
 • Forbereder ledelse regnskapsrapporter

Etter vellykket gjennomføring av alle enheter i dette kurset, studentene er kvalifisert for Advanced Diploma of Accounting. Etter gjennomføringen av Advanced Diploma, kan studentene velge videre studier innen regnskap på høyere utdanningsnivå.

Selvfølgelig Unit

Den FNS60210 Advanced Diploma of Accounting på Pacific College of Technology innebærer ferdigstillelse av totalt 23 enheter i 2 faser:

 • Komplett 15 enheter som opptakskrav som er sentrale enheter fra FNS40611 Certificate IV i regnskap og FNS50210 Diploma of Accounting.
 • Og så fremgang på andre etappe for å studere 8 Avansert Diplom enheter bestående av tre kjerne og 5 elektive enheter.

(Merk: Dersom en student tidligere har oppnådd en fullført FNS50210 Diploma of Accounting kvalifisering, han / hun kan påta seg denne kvalifiseringen direkte fra andre trinn.

Undervisning og revisjonsmetode

Den pedagogiske metoden omfatter teoretiske begreper og diskusjoner i klasserommet med saker fra ulike organisasjoner. Studentene vil bli lettere å utvikle ferdigheter og kunnskap til å oppfylle kravene for hver kompetanseenhetene og deres elementer.

All vurdering av enheter av kompetanse vil bli gjennomført i samsvar med vurderings retningslinjer og kompetanse standarder for offisielt godkjent opplæringspakke for denne kvalifiseringen.

Vurderingen, prosedyrer og kriterier for å bedømme resultatene vil bli gjort klart for alle deltakerne påmeldt i dette kurset. Vurderingene vil bli gjennomført for hver del av treningsprogrammet, og prosessene vil være gyldig, pålitelig, rettferdig og fleksibel.

Vurderingsprosesser vil dekke det brede spekter av ferdigheter og kunnskap som trengs for å demonstrere kompetanse og vil integrere kunnskap og ferdigheter med deres praktiske anvendelse. Vurderingsprosesser vil gi for godkjenning av kompetanse uansett hvordan, hvor eller når de er kjøpt.

Generelt under dette kurset innebærer vurdering elevenes prestasjoner på rekke kriterier, inkludert førsteklasses ytelse og presentasjon, muntlig og skriftlig test, demonstrasjoner og andre klasse verk.

Studentene vil få tilbakemelding på gjennomføring av vurderingsprosessen fra relevant assessor. Hvis elevene ikke er fornøyd med vurderingen resultat, kan de anke for revurdering i henhold til College revurdering politikk og prosedyre (se Studiehåndboken).

campus Location

Universitetsområdet er beleilig plassert i Auburn, som er ca 20 km fra Sydney CBD og ligger bare 3 minutters gange fra Auburn jernbanestasjon. Gateadressen er Level 1, 91-95 Rawson Street, Auburn NSW 2144.

Nærmiljø og utstyr

Australia er et flerkulturelt land. Et stort antall internasjonale studenter kommer til Australia for å forfølge sine studier årlig. Vår campus ligger i Sydney, en av de vakreste byene i verden. Sydney har kjente steder å besøk inkludert vakre operahuset, Harbour Bridge, og Bondi Beach.

Vår klasse består av studenter fra forskjellige land i Asia, Afrika og Europa. Klasserom er utstyrt med moderne datamaskiner med nyeste utstyr og høyhastighets Internett-søk anlegget. Andre fasiliteter inkluderer bibliotek med ressurs bøker og oppslagsverk, kjøkken, etc.

Våre klasser er små i størrelse og våre hyggelige forelesere fokuserer på enkeltstudenter behov under læringsprosessen.

Mange forelesere bruker multimedia projektorer eller overhead for visuelle hjelpemidler under sine klasser. Datamaskiner er tilgjengelig i data-laboratorier for student bruk. Elevene kan bruke disse maskinene under sine klasse timer å fullføre sine oppdrag, eller for Internet forskning. Oppgaver kan skrives ut for en nominell avgift eller kan sendes til forelesere via e-post.

Kostnader knyttet til å studere i Australia

Kostnaden for å motta en utdanning i Australia er ganske høy, tar hensyn til skolepenger, levekostnader, og internasjonale reiser. Leve kostnadene avhenger alltid av enkeltstudenter derimot, Department of Immigration og flerkulturell og Indigenous Affairs råder studenter til å ha AU $ 18 610 per år. Derfor må du lage ordninger for å sikre betaling av kostnader som påløper i Australia før flyttingen.

andre avgifter

 • Kurs Søknad Fee: AU $ 150
 • Overnatting Placement Fee: AU $ 200
 • Airport Transfer Fee: AU $ 200
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
10,000 AUD
per år
Information
Deadline
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen