Avansert Diplom i Hospitality Education - to år fjernt læringsprogram

Målet med dette programmet er å tilby kandidater (utviklere, lærere, trenere, ledere) som allerede har en generisk eller spesifikk kvalifisering (minst 360 studiepoeng registrert på NQF nivå 6), men med begrenset bakgrunn i hospitality management eller kulinariske kunster og / eller forbrukerundersøkelser undervisning, samt de som allerede trener eller undervisning i GET eller FET band, støtte i form av deltid, off campus eller fjernundervisning, videreutdanning. Dette skaper en mulighet til å fremme sine spesialiserte kunnskaper og ferdigheter slik at de kan undervise / tog / styre i disse områdene av spesialisering. Vanligvis kandidater som søker om denne kvalifiseringen vil matche en av følgende profiler:

  • Med en Diploma i Hospitality Management, som har kommet i sine karrierer til en posisjon der de trener ledere i en stor institusjon og som ønsker å "top-up".
  • Lærere med en generell undervisningskompetanse, som underviser gjestfrihet og reiselivsrelaterte fag på GET eller FET band, men med begrenset eller ingen emnefeltet kvalifikasjoner

Den Avansert Diplom i Hospitality Education (Management) Vil bidra med meningsfylt til spesialisering på disse fagområdene og til den individuelle fortsatte faglige utviklingen av deltakerne. Ved å oppnå denne kvalifiseringen studenten vil derfor være i stand til å spille en betydelig rolle i tilbudet av opplæring og tilrettelegging som kreves av Institutt for utdanning og gjestfrihet som et fagområde.

Det er ikke mange lignende programmer tilgjengelig og enda mindre programmer som tilbys på fjernundervisning modus, med spesifikk referanse til gjestfrihet utdanning / ledelse som et fagområde.

Det avsettes, der det er mulig, for fleksible oppføring ruter som kan inkludere anerkjennelse av realkompetanse (RPL) med hensyn til generell studiekompetanse samt tilleggskrav for programmet. Credit oppsamling og overføring (CAT) for en fullført kvalifikasjon kan bli anerkjent som å møte en del av kravene for denne kvalifiseringen.

Hva er inkludert:

Skolepenger, brosjyrer, flere notater.

Kursavgift: $ 400 pr. Modul Alle studieavgifter er underlagt endringer i henhold til valutakursen mottatt fra Nedbank på bekreftelse på betaling på skolens bankkonto

Minimum Opptakskrav:

  • Senior sertifikat med påtegning at studenten kan studere mot et diplom.
  • Bekreftede kopier av ett av følgende:
  1. Diploma in Education (360 studiepoeng)
  2. <li>3 &aring;r Degree (360 studiepoeng)</li>
    <li>Tradisjonell Matric + 3 &aring;rs National Diploma i et beslektet felt</li>
    

Varighet: Tolv måneder heltid eller 2 år fjernundervisning

Startdato: Januar og juli hvert år

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra The Private Hotel School »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
400 USD
Per modul, Alle studieavgifter er underlagt endring, i henhold til valutakursen mottatt fra Nedbank på bekreftelse av betaling på skolens bankkonto
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist