Avansert Diplom I Grafisk Design Og Webutvikling

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Avansert Diplom I Grafisk Design Og Webutvikling

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL stipender for opp til $ 3000 på en første kommer første anrette basis. Gjelder i dag.

Course - Grafisk Design og webutvikling

Gjør din kreativitet til en karriere.

Det sier seg selv at du har et øye for design. Du vet at når bilder og ord kommer sammen helt riktig, det er magi på siden. Din ambisjon kjenner ingen grenser, og du finner det ubegrensede potensialet av Internett og digitale programmer fascinerende. Du ønsker å gjøre ditt preg på verden ved å kombinere vakker design med enestående funksjonalitet. Tross alt, det er ikke bare fremtiden, det er din fremtid. Klar til å gjøre det skje?

Vår Grafisk Design & Web Development programmet er et omfattende kurs utformet for å produsere kandidater som trives på alle områder av bransjen. Klasserom blir drevet meg til en real-world arbeidsmiljø, og du har muligheten til å fullføre studiene gjennom en kombinasjon av in-class og online læring.

Du får en dypere forståelse av de digitale programmer og databasedrevne nettsteder som driver multimedia verden. Master de tekniske og kunstneriske aspekter ved å bygge imponerende grafikk samtidig som de blir flytende i den juridiske siden av digital produksjon, plassere deg selv som en ressurs for ethvert firma eller klar til å starte din egen vellykket selskap.

Våre instruktører er ledere av feltet som eier eller fortsette å arbeide blant noen av de beste design firmaer i bransjen. De formidle praktiske ferdigheter og problemløsende strategier mens undervisning herredømme over programvare og programmering for eksempel Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere, After Effects, XHTLM og CSS, Javascript, Actionscript, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, og å lage databasedrevne websider ved hjelp PHP og MySQL.

Nyutdannede av denne intensive 18-måneders program nå jobber på selskaper som Ad-Dispatch, Extreme Group, Command Base, East Coast Dynamics, Designa, Jet Label, Jewel Pop Inc., og mange flere.

Ved ferdigstillelse, får en laptop lastet med Adobe Creative Suite, til vår gave sikre deg inn i arbeidsmarkedet med ikke bare ferdigheter og kjøre for å lykkes, men også midler til å gjøre det du gjør best - lage. Sette den i bruk gjennom noen av disse lukrative karrierer:

  • Multimedia og Web Designer
  • Interaktiv Designer
  • Webutvikler
  • Web støttepersonell
  • Grafisk Designer
  • Produksjon Designer

"The Graphic Design & Web Development program som tilbys alt jeg ønsket å lære: web design, koding, grafisk design, etc. Men hva var virkelig flott var at det rørte på områder som:. Fotografering, video, lyd lov og mer, noe som virkelig rundet av min skillset og gjort meg mer attraktiv for arbeidsgivere og klienter "

Dave Häggblad

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
18 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen