ADSE er et toårig diplomprogram som er utformet for å gjøre deg til en profesjonell profesjonell i Programvareprogrammering.

Læreplanen er utformet med tanke på de nyeste kravene og kravene i IT-bransjen. ADSE gir deg den profesjonelle kanten til å starte din karriere i den globale IT-bransjen.

Læreplanen er nylig oppdatert og inkluderer følgende: Android-applikasjoner, Windows Store Apps, Cloud Computing, Mobilapplikasjoner, Internett-sikkerhet

Kurset tilbys fra APTECH Computer Education, er et fremste IT-utdanning institutt basert i India. Etablert i 1986, er APTECH en pioner innen IT-programvare og maskinvareopplæring. Instituttet har vellykket opplært over 7 millioner studenter gjennom sitt brede nettverk av utdanningssentre i over 40 land.

APTECH har sterke allianser med internasjonale teknologi giganter som Microsoft, Red Hat og Oracle, som gir sine nyutdannede anerkjennelse og aksept over hele verden.

Fordyp deg i et praktisk miljø og mestre kunsten til etisk hacking. Lær hvordan du oppnår optimal informasjonssikkerhetsstilling i en organisasjon ved å hacking den, før du skanner, tester, hakker og sikrer systemene.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato