Avansert Diplom i Grafisk Design og Webutvikling

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Avansert Diplom i Grafisk Design og Webutvikling

Centre for Arts and Technology

Spennende nyheter !!

Centre for Arts and Technology har en artikulasjonsavtale med University of Gloucestershire i England. Les vår blogg for et intervju med Universitetet i Gloucestershire instruktør Don Parker.

Det sier seg selv at du har et sterkt øye for design. Du vet at når bilder og ord kommer sammen akkurat, er det magisk på siden. Din ambisjon kjenner ingen grenser, og du finner det ubegrensede potensialet til Internett og digitale applikasjoner spennende. Du vil ha en innvirkning på verden ved å kombinere vakker design med uovertruffen funksjonalitet. Dette er ikke bare fremtiden ... det er din fremtid. Med denne kompetansen, kombinert med ditt rå talent, vil du kunne starte i en av disse lukrative design karriere:

  • Multimedia og Web Designer
  • Interaktiv Designer
  • Webutvikler
  • Webstøttepersonell
  • Grafisk designer
  • Produksjonsdesigner

Grafisk design

Her er bare en liten prøve av noen av de store selskapene som nylig har ansatt Graphic Design

I løpet av dette intensive 18-måneders programmet lærer du alle aspekter av å skape fryktinspirerende grafisk design. Kombiner dette med en omfattende forståelse av database-drevne nettsteder, multimediekomponenter og digitale applikasjoner, og du vil være en dobbel trussel som er i stand til å kartlegge ditt eget karriereforløb.

Du lærer: Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere, After Effects-XHTML og CSS-database-drevet nettstedoppretting ved hjelp av PHP og MYSQL-JavaScript-Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign-Branding-Typografi.

"Grafisk design

Kursflyt

I første kvartal vil du lære om grafisk filadministrasjon, kjerne grafikk og webdesign applikasjoner, forretningskommunikasjon og prosjektledelse som skal fungere som grunnlag for resten av programmet. InFoundation of Art and Design, vil du utforske utviklingen av bilder fra primitiv kunst gjennom til dagens digitale kreasjoner, med fokus på elementære temaer i design, komposisjon og innhold. Dette vil tillate deg å forstå den kunstneriske retningen kreves av fremtidige kunder. Du vil også bli introdusert til Media English, Video Production, Internet Programmering, og Business Technology i denne grunnleggende sikt.

I andre kvartal vil du utforske digitalvideo og kunsthistorie, og lære om de viktigste verktøyene og metodene for digital illustrasjon. Fra fargekorrigering til effektiv typografi, vil designkurset ditt denne termen styrke dine grafiske designferdigheter og mestring av bildeopprettelse og redigeringsprogramvare. Du vil også bli introdusert til vektorbasert animasjon i dette kvartalet, inkludert grunnleggende for interaktive Flash- og animasjonsskaping, samt grunnleggende skripting for å kontrollere alt fra filopplasting til enkle brukerinteraksjoner.

I tredje kvartal vil du ta en nærmere titt på Internett-programmering, samt Vector Animation Production, slik at du kan forstå konseptene bak hendelsesbaserte applikasjoner som driver den interaktive multimedieverdenen. Din fotograferingskursus vil falle sammen med Digital Imaging, som er designet for å hjelpe deg å bli dyktig i Adobe Photoshop og andre applikasjoner for håndtering av bilder for bruk i reklame, markedsføring, grafisk design og publisering.

I fjerde kvartal vil du ytterligere fordype deg i verden av webdesign, med studier i grensesnittdesign, Internet Database Connectivity, lyd for multimedia, Internett

I designstudiet ditt vil du fokusere på å arbeide gjennom virkelige scenarier, slik at du lærer å samle relevant informasjon fra kunder, bruke denne informasjonen til å designe elementer, formidle designfremdriften til kunder og utgive et sluttdesign gjennom ulike trykkmetoder . Et stort fokus i ditt femte kvartal handler også om interaktivitet i Interactive Media Development, med komplementær læring i kurset 3D Virtual Environments og avanserte programmer for Internett-programmering.

Fra et webutviklingsperspektiv starter studentene på bakkenivå, lærer grunnlagsbyggeblokkene til nettsteder, HTML og CSS. På dette grunnlaget begynner studentene å lære å gjøre sine nettsteder dynamiske og engasjerende ved hjelp av JavaScript, et av de ledende språkene i nettstedet. Når de er kjent med grunnleggende, lærer studentene skripting og database design på server side gjennom introduksjon av PHP og MySQL. Studentene utfordres gjennom kvartalet med en kombinasjon av praktisk erfaring, oppgaver, spørrekonkurranser og eksamener.

Ditt siste kvartal av programmet vil i stor grad være fokusert på å forberede din karriere i design. I Mediekommunikasjon og lov vil du lære om immaterielle rettigheter, rettigheter til privatliv og publisitet, ærekrenkelse, tredjepartsforpliktelser, domenenavn, e-handel og utstedelse av avtale lov og digital produksjon. Du vil også bygge en forretningsplan slik at du er klar til å starte som selvstendig næringsdrivende designer hvis du velger den ruten etter eksamen. Fra et webutviklingsperspektiv vil studentene dykke videre inn i utviklingsverdenen. Studentene fortsetter å bygge sin PHP og JavaScript kunnskap, og legger til jQuery Ajax til deres utviklingsverktøy.

Med et solid grunnlag i koding og utvikling av nettsider, lærer elevene deretter om bruk og manipulering av eksisterende programvarepakker, primært gjennom åpen kildekodeplattform, WordPress. Ved utgangen av kvartalet vil studentene ha bygget nettsikkerhet for å legge til porteføljen, slik at de kan demonstrere sine evner til fremtidige arbeidsgivere.

En stor del av dette kvartalet vil også være å fullføre grafikkdesignet

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 5, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
18 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
33,300 CAD
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen