Keystone logo

5 Avansert diplom Programmer i Matfag 2024

Filtre

Filtre

  • Avansert diplom
  • Studiet av mat og drikke
  • Matfag
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Avansert diplom Programmer i Matfag

En avansert diplom er overdratt til universitet eller studenter som har vist bred kunnskap og ferdigheter i en semi-yrkes eller semi-profesjonelle feltet. Den avanserte diplom tar vanligvis ett til tre år å fullføre, avhengig av krav og kravene i programmet og institusjonen. Vitnemålet er ansett for å være sammenlignbare med ett til to års studier på lavere grad.

Hva er en avansert diplom i kokkekunst? Dette studiet forbereder studentene til å jobbe i det profesjonelle kjøkken. Faget kan bestå av kommersielle matlaging, matvaresikkerhet, produktkunnskap, kulinariske grunnleggende, ernæring og profesjonalitet. Andre kurs og emner som dekkes kan omfatte forvaltning, næringsliv, kommunikasjon, økonomi, kundeservice, skriving, meny utvikling, kostnadskontroll, baking, verdens kjøkkener og vin studier. Elevene lære å kjøre både front-of-the-house og back-of-the-house operasjoner.

Studentene kan studere for en avansert diplom i kokkekunst å lære og utvikle sine ferdigheter i kulinariske metoder og forstå de globale retter som påvirker og påvirke bransjen. De få hands-on erfaring og opplæring samt bransjekunnskap og ledelsesmessige ferdigheter.

Totalt programkostnader variere, avhengig av utdanningsinstitusjonen, landet plassering, og lengden på programmet. Det er viktig at potensielle studenter forske på skoler med relevante programmer som interesserer dem og er i tråd med deres økonomiske, faglige, og karrieremål.

Nyutdannede av kulinariske kunster programmer kan finne arbeid i hotell-, restaurant- og gjestfrihet industri. I hotell- og restaurantkjøkken, kan de bli sous kokker, kokker, executive kokker, eller eiere. Utenfor kjøkkenet er det muligheter som mat og drikke ledere, eller som restaurant eller hotellkjede ledere.De kan også søke høyere nivå stillinger som restaurant eller bedriftseiere eller ledere. Relaterte yrker inkluderer mat forfatter, forskning kokk, kulinariske lærere, eller til og med media personligheter.

Mange universiteter over hele verden tilbyr kulinariske kunster eller relaterte programmer. Disse kursene er vanligvis campus-basert siden mye av undervisningen innebærer hands-on opplæring og praktisk anvendelse av ferdigheter. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.