Les den offisielle beskrivelsen

* Utvikle din generelle ledelsesperspektiv
* Forge et lederskap agenda og strategi for HR-funksjonen
* Gjennomføre praksis som tilføre verdi til viktige forretningsmessige beslutningerHvem bør delta

Hvis du er en senior HR-konsulent eller en daglig leder som forstår betydningen av HR for din suksess, vil du finne dette programmet av enorm verdi. HR fagfolk fra store selskaper som er sannsynlig å ha senior HR roller innen tre til fem år er også aktuelle kandidater.Læringsmål

Den avanserte Human Resource Executive Program vil betydelig forbedre kunnskap og kompetanse til å utføre to roller som medlem av ledergruppen, og som leder av den menneskelige ressursen funksjonen.Unike egenskaper

Den avanserte Human Resource Executive Program regnes som fremragende for ledende HR ansatte. Du vil samhandle nært med verdenskjente forskere og lærere innen menneskelig ressursforvaltning.

Materialet som presenteres i programmet er basert på en omfattende prisbelønt studie, utført av Ross School of Business fakultetet Wayne Brockbank og David Ulrich, undersøke hvordan HR praksis og profesjonelle spiller stadig viktigere roller i å opprettholde en konkurransefordel i næringslivet. Nå i sin fjerde runde, inneholder denne studien nyeste informasjonen om kompetanse og trender basert på data samlet inn fra over 20 000 HR fagfolk i hundrevis av selskaper rundt om i verden.

Resultatene av Human Resource Competency Study gir deg den nyeste ideer om hvordan å bygge nye kapasiteter for neste praksis, og den kompetanse som vil definere strategiske bidrag av HR profesjonelle.


Se 32 flere kurs fra Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 uker
Deltid
Pris
20,300 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato