Avansert musikkbransjen diplom

Nimbus School of Recording & Media

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Avansert musikkbransjen diplom

Nimbus School of Recording & Media

Nimbus Advanced Music Industry studentene få up-to-the-minute ferdigheter i musikkbransjen slik den er i dag. Studenter av Advanced Music Industry programmet vil fremme album og få reell, praktisk erfaring, blant annet hvordan du lykkes kjøre og administrere en moderne medievirksomhet.


MIND 100 - Introduksjon til musikkindustrien og entreprenørskap forbereder deg for en karriere i musikkbransjen, enten som artist, produsent, videofotograf eller i en lederstilling. Du vil lære hvordan det fungerer musikkbransjen, og få den entreprenørskap ferdigheter til å kjøre din egen virksomhet. Kurset kulminerer i en karriere Development Plan med innspill og mentorer fra instruktører fra flere disipliner. Målet er å gi deg en solid plan for deg og karrieren du ønsker i musikkbransjen. Du vil ha en mulighet til å presentere denne planen til topp fagfolk fra musikkbransjen, få deres innsikt og perspektiv på planen.

Den MIND 200 Kurset bygger på grunnmuren av MIND 100, med fokus på Music Industry Management. Du vil forberede seg roller som promoter, artist manager, tour manager, publisist og mer. MIND 200 vil resultere i en forretningsplan basert på dine egne unike mål: en artist reguleringsplan, en plan for å starte din egen kampanjer selskap, eller starte din egen etikett - eller hva planen er best tilpasset til dine mål. Akkurat som MIND100, vil du ha muligheten til å presentere planen til fagfolk, får sine tilbakemeldinger. Hvis du imponere dem, kan du finne nye allierte for den nye virksomheten.

Music Industry studenter nytte av mentorer og undervisning fra nåværende, fagfolk. Pågående muligheter for nettverksbygging har også gjesteforelesninger fra topp fagfolk.

Tidligere gjesteforelesere har besøkt oss fra: Nettwerk, Take Aim Media, The Feldman Agency, Universal Music Publishing, og mer.

MIND elevene få praktisk erfaring sammen med anerkjente musikk fagfolk. På Nimbus, vil du ikke bare lære om musikkbransjen, vil du være i det fra dag en!

Program Høydepunkter:

 • Skriv og implementere en markedsføringsplan
 • Skriv og gjennomføre en forretningsplan
 • Administrere bokføring for en virksomhet
 • Samhandle med artister og aktører i bransjen på en profesjonell måte
 • Produsere en live showcase event
 • Evaluere og forhandle ulike industrikontrakter
 • Evaluere artister og forestillinger for potensielle plateselskap signe
 • Skriv og gjennomføre en artist utviklingsplan
 • Direkte en artist karriere
 • Lage innhold for publisister og administrere en sosial markedsføringskampanje
 • Lås opp finansiering kjøretøy for kunstnere
 • Kjøre din egen virksomhet!
 • Vår Advanced Music Industry diplom program består av to fire måneders moduler, MIND100 og MIND 200.

Den MIND100 kurset fokuserer på å forberede deg på en karriere i musikkbransjen, enten som artist, produsent, videofotograf eller lederstilling. Kurset kulminerer i en karriereutvikling plan med innspill og mentorer fra instruktører fra flere disipliner.

Den MIND200 Kurset bygger på denne basen, med fokus på Music Industry Management, forbereder deg for roller som promoter, artist manager, tour manager, publisist og mer!

Music Industry programmet på Nimbus kombinerer klasseromsundervisning med karriere fokusert forelesninger, gjesteforelesere, og praktiske oppgaver. Du vil ikke bare lære om musikkbransjen, vil du være midt i det fra dag en på Nimbus.

Akkurat som våre Audio Engineering and Production studenter, Nimbus Music Industry studentene har tilgang til Nimbus fasiliteter 24/7.

Kurs: MIND 100, sinn 200
Lengde på Study: 8 måneder
Begynn Datoer: januar, mai, september
Studieavgift: $ 14,281.15 CAD

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
8 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
14,281 CAD
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen