Filter
Avansert Sertifikat
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Advanced Certificate programmer i Administrasjon 2019

En avansert sertifikat kan vanligvis være ferdig i en kortere tidsperiode enn en typisk studium, og det kan være nyttig for dem som allerede er godt etablert i sin nåværende jobb.

 

Studien av administrasjon omfatter vanligvis forretningsmessige temaer som økonomi, kommunikasjon og markedsføring. Denne faglige studien tar sikte på å forberede studentene på arbeid i virksomheten, enten i en ledende rolle eller som en del av et lag.

Advanced Certificate i Administrasjon

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Administrasjon

Touro Graduate School of Business

Vårt Avansert Sertifikatprogram tilbyr et forretningsbasert, utøver-orientert sertifikat. Vi har utformet vårt program for å møte de universelt anerkjente høyeste standar ... [+]

En avansert grad i Human Resource Management vil lære deg å identifisere og maksimere selskapets mest verdifulle ressurser: talent og evner hos sine ansatte.

Vårt Avansert Sertifikatprogram tilbyr et forretningsbasert, utøver-orientert sertifikat. Vi har utformet vårt program for å møte de universelt anerkjente høyeste standarder for human resource management praksis, som fastsatt av SHRM®.

Det er ideelt for forretningsfolk som ønsker å styrke sin kunnskap og markedsførbarhet i menneskelige ressurser. Utstyrt med et avansert sertifikat, er studentene forberedt på å komme videre i menneskelige ressursforvaltningsområdet i organisasjonen, som uavhengige konsulenter og lærere.... [-]

USA New York
September 2019
Deltid
Campus
Les mer på norsk