Avansert sertifikat i matlagingskunst
Northern Lights College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Dawson Creek, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 9 710
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Advanced Certificate in Culinary Arts er et 35-ukers program designet for å omfatte ITA nivå 1 og 2 av Professional Cook-opplæring, med et 30-timers Capstone-kurs på slutten.
Studentene skal utføre alle faser av kjøkkenaktiviteter, inkludert tilberedning og presentasjon av grønnsaker, supper, sauser, kjøtt, fisk og fjærfe; kaldt kjøkken; desserter, baking, bakverk; grunnleggende menyplanlegging/-kostnader samt kunnskap om sikkerhet, sanitet og matlagring.
Studentene vil også få verdifull kunnskap om kundeservice som gjør dem i stand til å bli ledere innen sitt felt. Nivå 1 starter i et fullt overvåket miljø, og utfører grunnleggende matlagings- og matlagingsoppgaver, mens nivå 2 -miljøet gir studentene en delvis uavhengig rolle i å utføre de samme oppgavene.
På slutten av hvert kursnivå er det en ITA Certificate of Qualification (C of Q) eksamen. Etter fullført Professional Cook 1 vil studentene få 600 timers arbeidsbasert opplæring. De resterende 400 av de nødvendige 1000 timene kan fås gjennom ansettelse i et eksternt byrå som tilbyr mattjenester mens du tar programmet Advanced Certificate. Etter vellykket gjennomføring av Professional Cook 2, vil studentene få ytterligere 240 timers arbeidsbaserte timer.
Studenter vil bare være kvalifisert til å skrive sin C of Q for Professional Cook 2 når de fullførte 1000 arbeidsbaserte treningstimene.
Capstone -prosjektet (30 timer) er designet for å demonstrere og evalueres som en kulminasjon av alt man har lært gjennom de to nivåene. Aktivitetene vil omfatte et spisearrangement som demonstrerer hver enkeltes ferdigheter i menyplanlegging, spisestueoppsett, serveringstjeneste, tilberedning av kvalitetsmat, leveringstid og opprydding av spisesteder.
Vellykket gjennomføring av begge nivåer av Professional Cook -studier og eksamener vil resultere i en ITA Level 2 Professional Cook -kvalifisering. Med ytterligere gjennomføring av Capstone -prosjektet, vil NLC tildele et Advanced Certificate of Culinary Arts.
Studenter som velger å jobbe samtidig mens de går på klasser har tilstrekkelig tid til å fullføre de 400 timene som kreves for å skrive C av Q på slutten av nivå 2 (jobber omtrent 15 timer/uke).
En leseuke (30 timer) er inkludert mellom PCOI 101 og 202. Disse timene er ikke inkludert i de totale programtimene.
Tilknytninger/partnerskap: Industry Training Authority
Go 2 (bransjeopplæringsorganisasjon som overvåker all bransjeopplæring i ITA for gjestfrihet)
Northern Alberta Institute of Technology (NAIT)
Skoledistrikt 59, 60, 81 og 87
Galleri
Opptak
Stipend og finansiering
Programmet er kvalifisert for studielån i Canada. Besøk StudentAid BC for å søke om økonomisk bistand online. Merk at studenter med to studiepoeng ikke er kvalifisert for studiestøtte.
Læreplan
Påkrevde kurs:
- PCOI 101 Professional Cook 1 Institusjonell oppføring
- PCOI 202 Professional Cook 2 Institusjonell oppføring
- PCOI 290 Culinary Arts Capstone
Karrieremuligheter
Profesjonelle kokker jobber i en rekke omgivelser, inkludert: leirer, institusjonskjøkken, familierestauranter, hoteller, cruiseskip, fergebåter, feriesteder, sykehjem, sykehus, cateringvirksomhet og flyselskaper.