Avansert studieprogram i glassdesign

IED – Istituto Europeo di Design Venice

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Avansert studieprogram i glassdesign

IED – Istituto Europeo di Design Venice

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Glass er et materiale med stort uttrykksdyktig potensial og mange tekniske begrensninger. Produksjonen og produksjonen er knyttet til en gammel kunst og til ikoniske steder, som Murano-glassdistriktet viser.

Å bygge en bro mellom den nye generasjonen Designers og den tradisjonelle glassproduksjonen er det som er nytt i Glass Design Advanced kurset, fremmet av IED Venezia i samarbeid med viktige institusjoner og selskaper som opererer i sektoren. Målet er å trene fagfolk som kan støtte glassfirmaer i å tenke på bilder og / eller omplassere sine merker.

Internasjonale forelesere, casestudier, direkte erfaring i glassfabrikkene representerer dette kursets fortrinn, hvilke klasser er orientert om å tilby studentene flere visninger og bevissthet om glassverdenen og dens forbindelser med design og håndverk.

Karrieremuligheter - Glass Designer, Creative Director, Glass Artist.

Mål - Nyutdannede og Designere i sin tidlige karriere interessert i å utdype kunnskapen om glassmateriale og bruken av det til å designe nye gjenstander og produktlinjer.

Metodikk og struktur - Programmet gir en generell oversikt over mangfoldet av teknikker som brukes i opprettelsen av objekter og glassprodukter. Fra metodologisk synspunkt refererer kurset til prinsippet om læring ved å gjøre komponert av de tre faser av observasjon, forståelse og erfaring.

Inndelt i 4 moduler, besøker den første delen av kursplanene museer, ovner og glassfirmaer, så å introdusere studenter til hva som er og hva som betyr å jobbe med glass. I teoretiske leksjoner i klassen studerer de historien, utviklingen og produksjonsprosessene knyttet til glasset selv.

I den siste delen er oppmerksomheten imidlertid fokusert på øvelsen, og hver student, hjulpet av en mentor Designer med lang erfaring i design for glassproduksjon, vil utvikle sine personlige designprosjekter for å realisere i prototype i en av partnerens glassfabrikk .

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 12, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
April 2019
Duration
Varighet
3 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
5,900
Information
Deadline
Locations
Italia - Venice, Veneto
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
April 2019
Italia - Venice, Veneto
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen