BA / BA (hons) Regnskaps Pathway

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

GCU- Pathways

Pathway studenter melder seg på undergraduate BA (Hons) Accountancy ved Glasgow Caledonian University. De to første årene vil du studere HND Accounting ved Glasgow Clyde College mens du forbereder deg til år 3 og 4 (for Honours) av graden ved GCU.

BA (Hons) Regnskapsutdannede nyter gode karrierer som profesjonelle regnskapsførere, utarbeider regnskap og registrerer forretningstransaksjoner, sporer økonomiske resultater, og deltar i fusjoner, anskaffelser og kvalitetsstyring.

Velg Accountancy studien Pathway dersom:

 • du er interessert i økonomi, regnskap og økonomi
 • du vil bli en viktig del av forretningsverdenen
 • du liker praktisk praktisk arbeid
 • du jobber best med mye samhandling fra forelesere
 • du liker å jobbe mot klare mål med en følelse av prestasjoner ved slutten av hvert studieår

Hva du vil studere

 • År 3: Revisjon, Aktuelle problemer, Offentlig finans, Strategi, Forskning
 • År 4: Inkluderer spesialfag, avanserte regnskaps- og finansemner, alternativer fra et bredere fagområde pluss Honours Dissertation i det valgte området

"Mine tre søstre og bror deltok alle på GCU, og jeg valgte å studere regnskap her, siden jeg alltid har vært fascinert og betatt av næringslivet. Jeg gleder meg veldig over programmet mitt, fordi det er en rekke forskjellige moduler, og jeg lærer alltid forskjellige ting. I sommer hadde jeg sommerjobb hos BNP Paribas, noe som bidro til min erfaring. " Aminah Din, BA Regnskap

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

År 1

 • SQA Høyere: BBC eller tilsvarende inkludert engelsk og matematikk.
 • Merk: Pathway er kun for søkere med skotsk bosted

progresjon

Fremgang til år 3 fra Glasgow Clyde College med HND Regnskap med AAA i graderte enheter.

engelske språk

En akademisk IELTS-score på 6,0 (eller tilsvarende) uten element under 5,5

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller de engelskspråklige kravene, kan du være kvalifisert for vårt forelesningsprogram for engelsk som blir undervist på Glasgow-campus.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Studieavgift 2020/21

 • Høgskolebasert: TBC
 • GCU-basert: £ 1 820 *

* Skole- og EU-studieavgift er underlagt bekreftelse fra den skotske regjeringen og kan endres når den er bekreftet.

Gebyrene kan endres og publiseres her for veiledning. Avgifter og refusjonspolicy.

Som student ved universitetet er det tilleggsavgifter og kostnader som kanskje eller ikke kan påkomme deg, men som du bør være klar over.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Profesjonell akkreditering

Dette programmet er akkreditert av de viktigste profesjonelle regnskapsorganene i Storbritannia, inkludert ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA og CIPFA.

Vurderingsmetoder

I de to første studieårene vil du delta på Glasgow Clyde College og følge retningslinjene for undervisning og vurdering av HND-regnskap.

I år 3 og 4 vil du studere ved GCU. Som et faglig akkreditert program er vår tilnærming til læring, undervisning og vurdering tilpasset profesjonens behov og profesjonelle instansers krav.

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og læringsmetoder for å sikre ikke bare at våre studenter vil få nødvendig kunnskap og forståelse for regnskap, men også å utvikle sine intellektuelle og personlige ferdigheter.

Læringsmetoder

I de to første studieårene vil du delta på Glasgow Clyde College og følge retningslinjene for undervisning og vurdering av HND-regnskap.

I år 3 og 4 vil du studere ved GCU.

Vi bruker en rekke lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at programmet vårt er både yrkesrelevant og faglig utfordrende. Undervisningen vår støttes av en sterk registrering innen relevant forskning, rådgivning og vitenskapelig aktivitet.

Alle modulene våre bruker GCULearn, universitetets virtuelle læringsmiljø, som gir kursmateriell, leseressurser, vurderinger og tilbakemeldinger er alle tilgjengelige online. Det brukes også for å gjøre det mulig for studentene å påta seg aktiviteter og oppgaver på nettet, lytte til podcaster, delta i diskusjonsgrupper på nettet og delta i blogger og Twitter-baserte læringsaktiviteter. Denne tilnærmingen er blandet med mer tradisjonell forelesning, veiledning og seminarkontakt. Vi inviterer jevnlig inn gjesteforelesere fra industrien for å vise studentene våre den praktiske relevansen av det faglige materialet de dekker.

Vår læreplan er utformet for å fremme sysselsetting, med vårt pensum utviklet i tråd med kravene til faglige organer for å få akkreditering og fagfritak.

Programmet er også designet for å gi kandidater tilgang til et bredt spekter av karriere innen næringslivet og offentlig sektor og innenfor akademia.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Les mer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Minimér
Glasgow , London + 1 Mer Mindre