Start din forretnings karriere etter tallene

For enhver bedrift er regnskap en viktig funksjon som brukes til å overvåke ytelsen og som grunnlag for kritiske beslutninger. Kvalifiserte regnskapsførere er etterspurt¹ fra bedrifter over hele spekteret av bedrifts-, regjerings- og non-profit. og regnskapsområdet fortsetter å vokse selv i en saksom økonomi.

American National University assisterende studieprogram i regnskapet ² eksponerer deg for alle grunnleggende på regnskapsområdet, inkludert kurs i økonomi, finansiell regnskap, kostnadsanalyse, finansiell rapportering og forretningslov.

I tillegg til å tjene som et sterkt grunnlag for å forfølge en bachelorgrad i økonomistyring, regnskap eller ledelse, er denne tilknytters studieprogram utformet for å gi deg de ferdigheter og teknikker som trengs for arbeid som bokholder, regnskapsfører eller revisjonskonsulent.

Din lærerfaring

  • Lær bruk av regnskapsmessig praksis i dagens næringsliv - begynner med individuelt eide bedrifter, deretter til finansiell rapportering og bedriftsregnskap.
  • Få rikelig praktisk erfaring ved å bruke de nyeste regnskapsprogrammene mens du lærer de grunnleggende prinsippene og prosedyrene for periodiseringsregnskapet.
  • Forstå rollen og funksjonen til emner som økonomi, ledelse, verdsettelse av investeringer, kapitalkostnad, kapitalstruktur, utbytte og kapitalbudsjettering.
  • Lær grunnleggende om virksomheten, ledelsesstrategier og organisasjonsstrukturer.

I hele læreplanen vil programmet fokusere på kritisk tenkning og teknologi ferdigheter; de ferdighetene som er nøkkelen til suksessen til en regnskapsmessig profesjonell.

American National University fremmer et progressivt læringsformat, slik at du kan tjene din medarbeider grad, du kan umiddelbart bruke opplæringen til å fremme din karriere mens du fortsetter din utdanning i høy etterspørsel felt på bachelor-nivå - områder som Bedriftsøkonomi-regnskap eller ledelse og helsevesenet.

¹Source: Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Handelshøyskolehåndbok, 2012-2013 Edition.

²Så allment tilgjengelig, er ikke alle kurs tilgjengelig i alle klassetimer eller tilbys hvert semester. Sjekk med en representant for universitetsstuderende.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag- og kveldsklasser¹ har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
  • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
  • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
  • Alumni fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus vil du ha tilgang til våre karriere tjenester og refresher² kurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.

¹Hvis det er allment tilgjengelig, er ikke alle kurs tilgjengelig i alle klassetider eller tilbys hvert semester. Sjekk med en representant for universitetsstuderende.

²Refresher trening er gratis for kvalifiserte studenter. Tilleggskostnader som laboratoriekostnader, bøker og forsyninger er studentens ansvar. Tilbaketrekking er begrenset til programmet hvor studenten er uteksaminert og har plass til plass.

Koste

MERK: Dette programmet tilbys 100% Online via ANU eUniversity i mange stater. Vennligst chatte med Admissions for å lære mer om programtilgjengelighet i din stat.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra American National University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
80 uker
Heltid studier
Pris
39,672 USD
$ 39.672 for undervisning og avgifter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato