Read the Official Description

Hvis lysstyring er avgjørende i enhver type fotografering, blir det avgjørende i tilfelle av reklame, portretter og mote.

Forstå uttrykksfulle og kreative kraft belysning sørger fotografer muligheten til å tilpasse seg behovene til hvert oppdrag med garantert suksess.

Dette kurset er lagt opp slik at den profesjonelle fremtid tilegne seg grunnleggende kunnskaper i teknikker for studiobelysning, som kan brukes i reklame, mote, portrett, vitenskapelig, eksperimentell fotografering ...

For å oppnå dette målet, dynamikken i kurset oppfordrer studentdeltakelse, slik at alle praktiske klasser presenteres som faktiske arbeidsøkter. Så, er du fotograferer utendørs og i spesialiserte studier og involverte tall som art director, stylist eller modeller.

Studenter har tilgjengelige studioer og klasserom for digital produksjon og post-produksjon av sitt arbeid, noe som forenkler erfaring og tillit er nødvendig for å integrere seg i det profesjonelle feltet.

Også, for de som velger å utvide sine jobbmuligheter, anbefaler GrisArt følgende tilleggskurs. - Kurs i digital bildebehandling - Postproduction Course og Finish - CGI Kurs - Kurs for Video for fotografer

See 13 more programs offered by GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
7 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato