Les den offisielle beskrivelsen

Dette kurset søker å forbedre og utdype kunnskapen, første, om sosial solidaritet handlingen generelt, med fokus på Argentina hovedsakelig og for det andre, kunnskap om de sosiale problemene av kontinentet fra analyse av sosiale problemer og tilnærming solidaritet som utføres i Argentina, også innenfor rammen av den søramerikanske kontinentale underutvikling. For dette, utvikler kurset:

  • Beskrivelse; analyse og presentasjon av status for moderne debatt om følgende emner: regjeringens sosialpolitikk; sosial handling av det sivile samfunn; sosial solidaritet handling.
  • Presentasjon av staten søramerikanske sosiale problemer. Analyse av årsakene til sosial underutvikling av de søramerikanske landene og deres konsekvenser.
  • Beskrivelse og analyse av de søramerikanske former for sosiale problemer og deres utledet: Fattigdom; urban fattigdom, fattigdom; urfolk sosiale grupper; uformelt arbeid; ufrivillig migrasjon; diskriminering; vold i forhold til sosial-økonomiske underutvikling; bolig underskudd; underernæring blant barn.
  • Utstilling av en historisk oversikt over Sør-Amerika fra sosialt og politisk fra pre-spanske perioden frem til i dag.

Kurset gjennomføres følgende to måter:

  • teoretiske foredrag av læreren som er ansvarlig for kurset og innhold midlertidig delt inn i klasserommet.
  • Klasser med utganger for direkte kontakt av traineene elevene med hovedpersonene i solidaritet handling og der det er utført, ved hjelp som et kriterium for tematisk utvalg som er gjenstand for felles handling knyttet til problemer der konsekvensene av karakteristiske økonomisk underutvikling i regionen har den høyeste forekomsten.

Undervisning: Mr. Oscar Satol Kitashima (UCA) ..

Program undervist i:
Spanish (Argentina)

Se 8 flere kurs fra Pontificia Universidad Católica Argentina »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2020
Duration
1 semester
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato