Read the Official Description

1

Hvordan er det å studere dette kurset, og hvordan vil jeg bli vurdert?

AS og A nivå biologi oppfordrer deg til å utvikle nødvendig kunnskap og forståelse av begrepene biologi og de ferdighetene som trengs for bruk av disse i nye og skiftende situasjoner.

Du vil utvikle en forståelse av vitenskapelig metode og være klar over disse vitenskapelige fremskritt i teknologi som er relevante for biologi. Du vil sette pris på verdien av og ansvarlig bruk av biologi i samfunnet. I tillegg til et nivå vil du være i stand til å demonstrere kunnskap og forståelse av fakta, prinsipper og begreper fra ulike områder av biologi og lære å lage og bruke forbindelse mellom dem.

Du vil bli undervist gjennom forelesninger, gruppearbeid, praktisk arbeid, oppdrag og prosjekter. Videoer, IT-utstyr og besøk blir brukt som læremidler, og du vil ha tilgang til fullt utstyrte laboratorier og også IT-utstyr. Ulike løpende vurderinger er gjort av tester, essayskriving og andre oppgaver som ikke bidrar til avsluttende eksamen.

Eksamen: På AS nivå er det 2 x 1 time 30 minutter skriftlig eksamen og på et nivå det er 3x 2 timers skriftlig eksamen.

Hvilke temaer vil jeg studere?

År 1 (AS nivå):

  • Biologiske molekyler
  • celler
  • Organismer utveksle stoffer med sine omgivelser
  • Genetisk informasjon, variasjon og relasjoner mellom organismer

År 2 (A Level):

  • Energioverføringer i og mellom organismer
  • Organismer reagere på endringer i deres indre og ytre miljø
  • Genetikk, populasjoner, evolusjon og økosystemer
  • Kontrollen av genekspresjon

Hvilke erfaringer vil jeg få?

År 1 (AS Level): Feltarbeid dag i juni i år 2 (A Level): @Bristol genteknologi dag

Hva er Opptakskrav?

Du trenger minst fem avgangseksamen ved karakteren C eller høyere, inkludert engelsk språk på karakteren B eller høyere, matematikk på karakteren B eller høyere, og to GCSE i realfag inkludert ekstra vitenskap ved karakteren B eller høyere, eller biologi og kjemi ved karakteren B eller over. En klasse D eller høyere er nødvendig ved utgangen av året en for progresjon til år to av et nivå. Du vil også trenge tre avgangseksamen på karakteren D eller over (totalt åtte GCSEs).

Hva kan jeg studere sammen dette kurset?

Dette kurset kan kombineres med andre kurs for å lage et fullt program.

Hvilke fasiliteter er der?

Du vil ha tilgang til nye fullt utstyrte laboratorier og PC, samt tilgang til en læringsressurs senter. Det er en kafé med base i den nye bygningen.

Hva kan selvfølgelig føre til?

Du kan gå videre til høyere utdanning eller en karriere i farmasi, medisin, veterinærhøgskole, odontologiske og relaterte fag. En vitenskapelig opplæring er også anerkjent som en gyldig forberedelse for ultimate karrierer i en rekke yrker fra ledelsen til markedsføring. AS nivå tilbyr en kvalifisering mellom GCSE og et nivå. Både AS nivåer og en Levels tilbyr deg muligheten til å få poeng for innreise til høyere utdanning.

Er det noen ekstra kostnader?

Det er noen vare- og ressurser.

Hva tror våre studenter?

"Biologi er svært relevant for de prosesser og sykluser som skjer rundt oss."

"Lærere tenke på morsomme og interessante måter å undervise og hjelpe deg å forstå faget."

Dette videreutdanning Kurset er gratis for alle 16-18 åringer som er bosatt i Storbritannia og det europeiske økonomiske samarbeidsområde for de siste 3 årene. (Du må være under 19 på 31 August i kalenderåret at du starter kurset).

Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Exeter College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date