Biologi og havvitenskap

University of Algarve

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Biologi og havvitenskap

University of Algarve

University of Algarve s Mid-Season Campus vil finne sted i uken 10. til 16. juni. Programmet er gratis og inkluderer kurs om morgenen og idretts- og kulturaktiviteter på ettermiddagen (som båtturer, fotturer, besøk av steder av kulturell interesse etc.). Overnatting og alle måltider er også inkludert. De kommende og returturene er eneansvarlige av studentene. Deltakerne må være 18 år eller eldre.

MÅLGRUPPE

Dette kurset er rettet mot studenter fra et videregående opplæringsprogram (fortrinnsvis, men ikke eksklusivt studenter på det siste året av deres oppgradering) innen naturvitenskap, miljø og teknologi. Kurset er også rettet mot å oppgradere studenter og unge forskere som for tiden søker etter et post-graduate program (nemlig masterstudier) rettet mot marine og biologiske fag. Studentene må være flytende på engelsk. Det er ikke obligatorisk å snakke portugisisk.

HOVEDMÅL

Kursets hovedmål er å gi innsikt og praktisk tilnærming til emner som skal videreutvikles ved masterprogrammer knyttet til marinvitenskap, akvakultur, marinbiologi, kystvitenskap, mikrobiologi og molekylærbiologi. Kurset skal være praktisk og studentene vil ha samhandling med forskning og anvendt vitenskapsemner som for tiden er under utvikling ved Algarve-universitetet og tilknyttede forsknings sentre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert April 23, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
7 dager
Information
Deadline
Locations
Portugal - Faro, Faro District
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Portugal - Faro, Faro District
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen