Bolig 5 Dagers Drama Kurs

UK Film School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bolig 5 Dagers Drama Kurs

UK Film School

Drama Residential

En nyskapende drama bolig ledet av profesjonell skuespiller / regissør Gary Condes og vårt team av drama trenere som alle har erfaring fra bransjen og kunnskap til å handle i teater, TV og film. Dette er en flott mulighet for studenter i alderen 16 pluss som tenker på å delta på drama skole eller som ønsker å ta del i en kreativ uke med å handle opplevelser som vil utstyre dem med grunnleggende ferdigheter i offentlige taler, kommunikasjon og presentasjon.

I løpet av uken vil studentene få mulighet til å;

  • Utforsk skuespillerteknikk inspirert av Sanford Meisner som pioner en realistisk og naturlig tilnærming til skuespiller
  • Arbeide sammen for å tenke ut og studere kulissene for å utvikle og forbedre sine skuespillerevner
  • Utvikle lytteferdigheter og lære å gi og motta tilbakemeldinger
  • Ta del i praktiske workshops inkludert Fungerende til Kamera Masterclass og SFX sminke workshop.

Når dramaaktiviteter ferdig på 16:00 studentene vil få mulighet til å nyte en rekke utendørsaktiviteter, inkludert; Rappellering / Zip wire / Kano / Bueskyting / Svømming / Raft Building.

Dette kurset foregår i 17 hektar med vakre Northamptonshire landsbygda på Grendon Hall Outdoor Learning Centre (ca. 1 time. fra London,). Kostnaden er £ 499,00 og inkluderer alle aktiviteter, utstyr, boarding og måltider. For mer informasjon og for å bestille plass: Fyll ut en forespørsel skjema nå!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
5 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
499 GBP
Information
Deadline