Les den offisielle beskrivelsen

Brand Design graduate

Merkevarebygging er stadig viktigere. I dagens miljø, vil bare de merker som har blitt behandlet med en klar strategi lykkes i mangfoldet av merker og produkter i verden.

Branding omfatter ikke bare det visuelle aspektet, det går mye lenger: det er administrert som en merkevare ønsker å bli oppfattet. Det betyr å jobbe strategisk for å ha, definere sine attributter, ikke bare den grafiske uttrykk, dekker alle øyeblikk av kontakt som det kommuniserer med publikum.

The Graduate foreslår en helhetlig visjon om å spesialisere seg i Brand Design og utvikling behovene til uttrykk av disse.

MÅL FOR TRENING

Skriv inn designer i prosessen med å skape en merkevare, fra konsept gjennom navngiving, grafisk representasjon og de ulike programmene.

PENSUM

Strategi og merkevareledelse, kreative verktøy for utvikling og merkevarebygging prosjekter: kurs rundt tre hovedområder utvikler seg.

Hvert av disse områdene vil bli utviklet i løpet av en organisert i moduler som kombinerer teori og praksis parallelt. Spesielt de organisere konferanser med spesialister i viktige og aktuelle problemstillinger fullført videreutdanning, som konkluderer med en endelig Studies Project.

  • Modul I - Strategi og merkevareledelse
  • Modul II - kreative verktøy
  • Modul III - Prosjekter av bygge merkevarer (5 workshops)

DATABLAD

Problem: 6. utgave

Kvalifisering: Brand Design utdannet fra Universitetet i Vic-UCC. Studenter uten universitetsutdannelse får University Extension Studies Diploma.

Studiepoeng: 30 studiepoeng

Skole periode: Av 19 oktober 2015 til mai 2016. Presentasjon PFE: juni 2016

Timer: Mandager og onsdager fra 19h til 22h

Modalidad: Klasserom

Språk: Spansk

Pris: € 3690

Adkomst: Nyutdannede og / eller nyutdannede. Høyere nyutdannede. Høyere nivå opplæring sykluser av bildende kunst og design, og profesjonelle familier: Interiørdesign, grafisk design, industridesign og kunsthåndverk klær. Fagfolk uten spesielle kvalifikasjoner sektor som kan vise til arbeidserfaring. Tilgang til kurset bestemmes av en utvelgelsesprosess.

Observasjoner: Spansk intensivkurs i september for utenlandske studenter som ønsker å melde i Masters (valgfritt emne).

Program undervist i:
Spansk

Se 14 flere kurs fra Bau Design College of Barcelona »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
3,690 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist