Hurtigfakta

Grunnlagt: 1986

Sted: Denver, CO

Programmer som tilbys: Akademisk engelsk, Business English, General engelsk, Testforberedelser, Teen programmer.

Akkreditering: IALC, ACCET, AAIEP, Cambridge ESOL, IELTS Australia, Student og Exchange Visitor Program (SEVP)

Medlemmer av: NAFSA, National Association of Foreign Student Advisors; TESOL, Lærere i engelsk til høyttalere på andre språk; og COTESOL, Colorado datterselskap av TESOL.

i nærheten: Rocky Mountain National Park, kjente skisteder som Loveland, Aspen og Vail, Garden of the Gods.

Oversikt

BridgePathways på BridgeEnglish Denver ligger i Mile-High City of Denver, Colorado. Denver er den største byen og hovedstaden Colorado, som ligger i hjertet av USA. Med mer enn 2,5 millioner mennesker i Denver Metropolitan området, kan internasjonale studenter nyte vennligheten til en mindre by og attraksjonene og underholdning av en større by.

Hvert år BridgeEnglish, Denver vert studenter fra hele verden, og leverer topp lyd språkopplæring. Dette programmet forbereder graders-søker studenter for opptak og suksess i et amerikansk universitet setting.

Academic engelske Skole & startdatoer

* Term startdatoer kan variere fra noen få dager.

Avgifter og tilleggstjenester

Intensiv engelsk

Den BridgePathways ® Akademisk engelsk Programmet ble utviklet nettopp for internasjonale studenter for å lykkes i et amerikansk akademisk miljø.

Som BridgePathways student vil du:

  • Utvikle din engelsk ferdigheter i lesing, skriving, snakke og lytte
  • Tilordnes kurs utformet for å forberede deg for universitetets oppgaver
  • Lær hvordan du lykkes delta i diskusjoner og foredrag
  • Forbered deg på standardiserte tester
  • Delta i viktige sosiale og kulturelle nedsenking erfaringer

BridgePathways er et målrettet program som er tilpasset og målrettet basert på din nåværende nivå. Det er hvordan vi måler suksess og hjelpe deg å nå dine ønskede mål. Med BridgePathways, er du sikret den ultimate forberedelse til suksess på ditt amerikansk universitet.

Vår nye Denver City Center gir internasjonale studenter full amerikansk opplevelse som de følge undervisningen i hjertet av travle sentrum Denver, den ligger ved foten av Rocky Mountains, Denver tilbyr det beste fra begge verdener "Mile High City.": Masse storby underholdning, pluss en rekke utendørs attraksjoner som ski og fotturer i nærheten.

Moderne senter:

Den nye plasseringen er en fersk ombygd plass med moderne klasserom, samt felles områder hvor studentene kan bli kjent med hverandre. Det finnes også en egen kafé med uteservering med snacks og drikke i løpet av skoledagen.

Praktisk beliggenhet:

Vår nye senteret ligger i sentrum av Denver, bare 10 minutters gange fra 16th Street Pedestrian Mall, som er en bilfri sone foret med populære butikker, restauranter, kino og annen underholdning. Vi er også bare to kvartaler fra Civic Center busstasjon, en hub betjener mer enn 18 ruter over hele byen. Bike ryttere vil sette pris på senterets gratis sykkelparkering og den dedikerte sykkel kjørefelt på 16th Avenue, rett utenfor døren.

Masse å gjøre i nærheten:

På vår nye sentrumsbeliggenhet, er det lett å gå til restauranter og shopping innen få minutter fra sentrum. Vi er også skritt fra populære Civic Center Park foran Colorado State Capitol-bygningen, og i nærheten av Denver Art Museum, så vel som den viktigste grenen av folkebiblioteket. Hopp på en buss fra Civic Center Station og du kan utforske Denvers mange andre unike nabolag i løpet av minutter, inkludert eklektisk Uptown, bladrike Washington Park eller fancy Santa Fe distriktet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Bridge Education Group »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
8 uker
Heltid studier
Pris
3,080 USD
$ 3080 ($ 385 per uke)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato