Btec diplom i kunst og design nivå 3 - grafisk design

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Btec diplom i kunst og design nivå 3 - grafisk design

Kensington and Chelsea College

2

Kursoversikt

The National Diploma i Grafisk design omfatter tolv utfordrende og spennende enheter av prosjektbasert arbeid som fører til en betydelig portefølje av ferdigheter til å ta til intervju for videre utdanning eller arbeid søknad. Dette kurset går over tre dager per uke i ett år og inkluderer workshops og gruppeundervisning. Du vil dra nytte av å studere et bredt spekter av aktiviteter, inkludert typografi, plakat design og publisering design, datastyrt grafisk design, profesjonelle studio praksis og pakningsdesign sammen med utviklingen av tegning og visuell kommunikasjonsevner. Fra miniatyr skisse frem til høy kvalitet ferdig kunstverk; Studentene oppfordres til å utvikle responsive og originale løsninger på sett av design problemer. Alle prosjekter og truser blir undervist innenfor rammen av yrkespraksis og forsterket med besøk til gallerier og designstudioer. Kommunikasjonsferdigheter, energi og engasjement er viktige kvaliteter som trengs for å oppnå på denne utfordrende kurs og tidligere erfaring i enkelte områder av kurset vil være nyttig. Søkere må ta med eksempler på deres arbeid for å intervjue.

Hva bakgrunn og kvalifikasjoner trenger du å bli med?

Hvis du er 17 - 19 på året oppføring: Du må ha en BTEC First Diploma i Kunst og Design med minst M Karakter (spådd eller oppnådd) eller et AS nivå kvalifisering i Kunst og Design med en C eller høyere klasse. Du bør ta for å intervjue en portefølje av arbeidet og skissebøker som viser utviklingen av dine ideer. Hvis du er 19 år og over: Du må ta med eksempler på kunst og design arbeid du har produsert på tidligere kunst og design kurs eller uavhengig. Hvis du faller inn i 19 og over aldersgruppe og er ikke i stand til å demonstrere arbeid er på denne måten kan du fortsatt spørre om kurset og du vil bli gitt et prosjekt som vil gjøre oss i stand til å plassere deg på et kurs som passer for din evne. Du må også fylle en personlig uttalelse til støtte dine grunner for å søke. Hvis du søker på nettet kan du sende e-post dette til g.fielden@kcc.ac.uk~~V. Hvis du sender inn en papir søknaden bør du legge denne til du søknadsskjema. Vær oppmerksom på dette kurset undervises både ved hjelp av tradisjonelle og datamaskin design teknikker. Å ha en grunnleggende kjennskap til Adobe CS design programmer dvs. Photoshop, In Design og / eller Illustrator vil være en fordel. Vi jobber på Mac-datamaskiner i studio.

Hva gjør selvfølgelig føre til?

Du vil få en BTEC National Diploma (120 studiepoeng) som er den tilsvarende 2 A nivåer, og vil gjøre deg i stand til å gjøre et universitet program for BA (Hons) eller FDA i emner knyttet til grafisk design. Hvis du ønsker å prøve å finne arbeid du vil forlate med en portefølje av arbeidet med å vise arbeidsgivere.

Hvor vil jeg studere?

Kensington Centre

Hva er de anlegg og utstyr ut?

Studioene er nyoppusset med de nyeste Apple iMac og Adobe-programvare

Hvor mye trenger jeg å studere utenfor klassen?

Du må forplikte seg til å studere utenfor guidede læring timer å fullføre kurset.

Hvordan er kurset vurderes?

Kurset vurderes basert på ferdigstillelse av prosjektarbeid som dekker de enhetene som er angitt av BTEC. Du vil bli gitt en karakter for arbeidet ditt som du avanserer og en endelig karakter på slutten av kurset

Er noen av kursmateriell på linje?

Ikke i dag

Hvilke bøker og utstyr trenger jeg?

Du trenger en grunnleggende kit av moderne utstyr: blyanter, penner, skissebøker, blekk, maling, USB-lagringsenhet, portefølje etc.

Hva annet trenger jeg å kjøpe? Hvilke ekstra kostnader finnes det?

Det ville være fordelaktig å ha tilgang til en datamaskin og design software. Du må også betale for utskrift og papir i enkelte klasser.

Det jeg trenger på min første dag du?

Skissebok, notebook, blyanter, tegning penner, hjerne Learner avtalen: Alle studenter tatt opp til høgskolen på grunnlag av at de:

  • Enige om å være i samsvar med KCC studenten code of conduct
  • Gi original dokumentasjon som bekrefter deres oppnåelse av de spesifiserte opptakskrav for eksempel eksamens bord resultater gli eller sertifikater
  • Møte dagens kurs opptakskrav som detalj på KCC kurs faktaark og nettsteder av undersøke organer
  • Gi informasjon slik at en skole eller høyskole referanse kan oppnås dersom du er mellom 16-19 år gammel
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 4670; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline